«Gjør regnskap selv!»  - Er det en gigantisk bløff?  

Jeg vet med sikkerhet at den tradisjonelle regnskapsføreren snart er historie. I likhet med biler blir snart regnskapet selvkjørende.

Men i kampen om å være først gir flere og flere av systemleverandører ett inntrykk av at de allerede har nådd dette målet. Nå trenger du ingen regnskapsfører. Superenkelt! Gjør det selv! Dette har blitt budskapet.

Den gode nyheten er at de snakker nesten sant. Den dårlige er adjektivet «nesten».  99% selvkjørende er vel strengt tatt ikke selvkjørende!

Samtidig tror jeg at gjennom å jobbe med tallene selv får man en sterkere følelse av selskapets kurs og større muligheter til å oppdage områder for forbedring. Det kan derfor være en stor fordel å håndtere det meste selv.  Det er likevel viktig at det gjøres på en måte som sikrer at man kan sove godt om natten med full visshet om at ikke noe går under radaren. Det må være slik at den ene prosenten ikke utgjør en trussel.

Derfor startet vi REGNSKAPSKOMPIS.

For at du skal ha godene av å gjøre regnskapet selv samtidig som vi kan eliminere truslene og guide der det trengs.

De som selv har påtatt seg et annet stort oppdrag vet godt hva vi tenker på. Skal man renovere et hus er det fryktelig greit å ha en fagmann som venn. En man kan spørre når man kun er 99% sikker. En som sikrer at man bygger kunnskap man kan ta med seg videre i livet.

«Fiks det sjøl» er derfor også vårt budskap. Men sørg for å ha en «kompis» med deg ifra starten. En som både kan dele kunnskap og som kan fortelle deg om viktige frister og nye regler.

Så i vente på at 99 blir til 100 håper jeg at REGNSKAPSKOMPIS er løsningen for deg.

I tillegg vil REGNSKAPSKOMPIS også gi tilgang på masse tips om god drift og et spennende nettverk.

www.regnskapskompis.no