Sum Regnskap i Tønsberg

Hei! Det skjer masse spennende hos Sum for tiden, og i dag er vi fryktelig stolte av å dele en stor nyhet for 2015. Vi har gleden av å fortelle at vi åpner Sum Regnskap i Tønsberg 1. februar 2015, med Anette og Charlotte som begge er autoriserte regnskapsførere med masse erfaring!

Sum Regnskap ønsker velkommen til Anette og Charlotte i Tønsberg!
Sum Regnskap ønsker velkommen til Anette og Charlotte i Tønsberg!

Leonard Chaparian (daglig leder) forteller mer:

Visjonen til Sum Regnskap jobber vi med hele tiden, men det handler egentlig om at vi prøver å “uttrydde” den tradisjonelle regnskapsføreren. En ny avdeling på østlandet har vi drømt om lenge, men frem til nå har vi ikke funnet de riktige menneskene. Anette og Charlotte har engasjement og erfaring i bøtter og spann, og nå er det offisielt. Nå kan vi endelig fortelle at Sum Regnskap Tønsberg åpner 1. februar 2015!

Hvorfor et lokalkontor på Østlandet? Dere jobber jo nettbasert?

Vi får stadig henvendelser fra kunder på østlandet, og selv om vi bruker nettbaserte løsninger tror vi lokal nærhet er viktig både for oss og kundene.

Hver eneste regnskapsfører som jobber hos Sum har gode idéer med seg. Vi har ulik kultur og bakgrunn alle sammen. Det vil også være forskjeller mellom østlandet og vestlandet, både når det gjelder type kunder, bedrifter, problemstillinger og behov.

Dette blir ikke nødvendigvis et hovedfokus for oss i Sum, men vi ser at kunder som holder til utenfor Stavanger ofte lurer på om vi har et avdelingskontor som er nærmere. De kommer kanskje aldri til å besøke regnskapsføreren allikevel, men de har muligheten hvis det trengs.

Ett selskap. Ett miljø.

Anette og Charlotte er erfarne og selvstendige regnskapsførere, men de blir en del av ett miljø sammen med oss i Stavanger.

De kjøres gjennom samme kvalitetsprogram, blir med på alle felles ansatt-turer og vi kommer til å “koble de på” selv om de ikke sitter her rent fysisk. Det handler om å bruke smarte nettbaserte verktøy som videomøter, Tripletex og et felles kundeoppfølgingssystem på nett.

Tripletex kurs og opplæring

Sum Regnskap i Tønsberg kommer også til å være viktig for å tilby kurs og opplæring i bruk av Tripletex, vårt primære økonomisystem. Regnskapskurs kan holdes både i lokalene i Tønsberg, Stavanger eller ute hos kunde.

Jeg vil bli kunde hos Sum Regnskap i Tønsberg. Hvem kontakter jeg?

Kontakt Charlotte Aasheim på tlf. 99 58 49 39 eller via epost: charlotte@sum.no.

Sum Regnskap Tønsberg har en flott beliggenhet i Åslyveien 19 i Tønsberg.
Sum Regnskap Tønsberg har en flott beliggenhet i Åslyveien 19 i Tønsberg.

En skikkelig god og varm velkomst fra oss i Stavanger!

Med dette vil vi ønske dere, Anette og Charlotte, hjertelig velkommen som en del av Sum! Vi gleder oss til å reise på strategi-tur sammen over nyåret, og bli enda bedre kjent. Tusen takk for at dere valgte å satse på denne halvsprø gjengen i Stavanger :)

Hilsen Roar, Leonard, David, Marie, Hildegunn, Alexander x2, Maria, Hege, Åse, Kurt, Thomas og Merete!