Da Sum startet i 2010 var målet først og fremst å hjelpe bedrifter til å lykkes. Vår visjon er å begeistre og revolusjonere. Det handler om et ekte engasjement for at kundene våre skal lykkes med sin bedrift, og utfordre det tradisjonelle tankesettet i bransjen. Vi vil automatisere mest mulig og la kundene gjøre mer selv.

I dag teller vi mer enn 20 flotte ansatte, med avdelinger i både Stavanger, Tønsberg og Oslo!


Gründere

Gründerne Roar Voll og Leonard Chaparian har begge erfaring fra å starte egne bedrifter og kjenner godt utfordringene som følger med. Disse erfaringene har vært viktige for utviklingen av Sum.

Roar Voll er sivilingeniør og har bred erfaring fra oppstart av flere bedrifter. Han har også vært aktivt med i oppstarten av Skape.no, etablererveiledning for gründere.

Leonard Chaparian er autorisert regnskapsfører med bakgrunn i revisjon. Han har også erfaring fra egne selskaper. I tillegg til å være daglig leder for Sum har han også vært aktiv i veiledning av gründere.


Årsmøte til Regnskap Norge

Sum Regnskap var invitert på årsmøtet til "Regnskap Norge" (tidligere NARF) for å dele historien om Sum.

Tema for presentasjonen til Roar og Leonard var "Empati og Innovasjon".

Hvorfor er empati viktig for fremtidens regnskapsførere?


Hvorfor nettbasert?

Våre kunder bruker Tripletex økonomisystem som er et 100% nettbasert regnskapssystem. Noen av fordelene er: 

  • Ta bilde av kvitteringer med mobilen og send rett til ditt ebilag (du får en egen epostadresse).

  • Du og regnskapsfører har alltid tilgang til regnskapet og kan fordele arbeidsoppgaver enklere.

  • Legg regninger til remittering/betaling direkte fra Tripletex.

Avtal et møte, så forteller vi deg mer om hvordan Tripletex fungerer. Les mer på www.tripletex.no


Dyktige ansatte

I dag teller vi over 20 ansatte i Stavanger, Drammen og Tønsberg og vi er enormt stolte av gjengen. Det er en spennende gjeng med ulik bakgrunn. 

Vil du jobbe i Sum? Send oss en søknad på post@sum.no.


Noe gøy og meningsfullt

Vi har finansiert byggingen av et barnehjem i Romania, og mange av de ansatte har også vært på besøk her. I skrivende stund holder et byggefirma på å reise en helt ny bygning.

Vi har også vært engasjert i andre prosjektet, og synes det er knallkjekt å kunne bruke Sum til å bidra med noe gøy og meningsfullt!


Riktig samarbeidspartner for deg?

Vi samarbeider med tekniske leverandører som f.eks. Tripletex, men også andre regnskapskontor, nettbutikkleverandører, konsulentbyråer og IT-miljøer. Hvis du har en idé til hvordan vi kan få til noe sammen, ta gjerne kontakt.