Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Oslo

Joanna Gertner

Regnskapssjef

Joanna har en mastergrad i Markedsføring og Ledelse, og har i tillegg studert pedagogikk i to år. Hun har jobbet med kontorarbeid og salg før hun fant veien til oss. Hun elsker å reise og oppleve nye deler av verden. Fritiden hjemme går med til musikk og Zumba.

Tips til verden: Ny dag, nye muligheter.

tlf:+4796706976

Håkon David Weydahl

Regnskapssjef

tel: 40488622

Tor Håkon Gillebo

Partner // Daglig leder Sum Oslo

Tor Håkon har en bachelorgrad i revisjon fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet med regnskap siden 2006, og har drevet eget regnskapsbyrå tidligere. Tor Håkon driver Oslokontoret til Sum og er genuint interessert i sine kunders fagfelt og teknologi. På fritiden er han med familie og venner. Han interesserer seg for politikk og samfunn, og trives godt med gode amerikanske TV serier på skjermen.

Tips til verden: Ta deg en tur til Key West i Florida, anbefales!

Tel: 98698110

Svein Dahl

Avdelingsleder Oslo

tel: 90911284

Tomas A. Lønsethagen

Regnskapssjef

Tomas har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen i Trondheim, og en mastergrad i International Business fra Beijing, Kina. Før Tomas ble med på Sum-laget arbeidet han for Direktoratet for Økonomistyring i Trondheim, har nesten to års erfaring fra regnskapsbyrå i Oslo. Tomas trives i en travel hverdag, og har alltid et prosjekt på gang. Fritiden bruker han på et mentorprogram, studier, triatlon og frivillighet. Tomas jobber målrettet mot å bli autorisert regnskapsfører.

Tips til verden: Alle burde ha ett nytt prosjekt hvert år. Ved å prøve nye ting og være litt utenfor egen komfortsone vil livet bli rikere.

tel:45880343

Susanne Grure

Regnskapssjef

Susanne har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra BI Bergen. Etter studiene arbeidet hun med support og kundeservice i Visma, noe som vekket interessen for regnskapfaget. Hun jobber nå med profilering for å bli autorisert regnskapsfører. Susanne er glad i å reise og å omgås venner, og liker fart og spenning. Som Rogalending i Oslo har hun lært seg å gå på langrenn, og fullført Vasaloppet.
Tips til verden: Don't spend major time on minor things - tiden jeg sparer på å effektivisere prosesser i Tripletex ønsker jeg å bruke med våre kunder <3

tel:94143880