Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Oslo

Joanna Gertner

Regnskapssjef

Joanna har en mastergrad i Markedsføring og Ledelse, og har i tillegg studert pedagogikk i to år. Hun har jobbet med kontorarbeid og salg før hun fant veien til oss. Hun elsker å reise og oppleve nye deler av verden. Fritiden hjemme går med til musikk og Zumba.

Tips til verden: Ny dag, nye muligheter.

tlf:+4796706976

Svein Dahl

Avdelingsleder Oslo

Svein har økonomiutdannelse fra Økonomisk College i Oslo og University of Colorado, Boulder, USA. Han har lang og variert arbeidserfaring fra finans, varehandel, produksjon, it og regnskapsbransjen. Svein kom til Sum i januar 2021.

Svein er glad i friluftsliv og sport. Favorittaktivitetene er hang gliding, fotball og langrenn.
Glad i gode bøker og musikk, særlig moderne jazz, og sjakk på nettet.

Tips til verden: YNWA

tel:90912384

Tor Håkon Gillebo

Partner // Daglig leder Sum Oslo

Tor Håkon har en bachelorgrad i revisjon fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet med regnskap siden 2006, og har drevet eget regnskapsbyrå tidligere. Tor Håkon driver Oslokontoret til Sum og er genuint interessert i sine kunders fagfelt og teknologi. På fritiden er han med familie og venner. Han interesserer seg for politikk og samfunn, og trives godt med gode amerikanske TV serier på skjermen.

Tips til verden: Ta deg en tur til Key West i Florida, anbefales!

Tel: 98698110

Håkon David Weydahl

Regnskapssjef

Håkon har bachelor i økonomi og administrasjon fra NMBU i As med utveksling til Lima, Peru, fullført i 2019. Tidligere jobbet han som regnskapsmedarbeider hos Neumann Bygg i underkant av ett år. Han har lenge vært økonomiansvarlig og kasserer i et ungdomsarbeid.
Håkon er glad i å spille fotball og volleyball og liker også å spille gitar. I tillegg er han aktiv i en husmenighet og er glad i godt selskap. Utover det studerer han på siden for å bli autorisert regnskapsfører.

Tips til verden: Elsk din neste som deg selv.

tel:40488622

Tomas A. Lønsethagen

Regnskapssjef

Tomas har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen i Trondheim, og en mastergrad i International Business fra Beijing, Kina. Før Tomas ble med på Sum-laget arbeidet han for Direktoratet for Økonomistyring i Trondheim, har nesten to års erfaring fra regnskapsbyrå i Oslo. Tomas trives i en travel hverdag, og har alltid et prosjekt på gang. Fritiden bruker han på et mentorprogram, studier, triatlon og frivillighet. Tomas jobber målrettet mot å bli autorisert regnskapsfører.

Tips til verden: Alle burde ha ett nytt prosjekt hvert år. Ved å prøve nye ting og være litt utenfor egen komfortsone vil livet bli rikere.

tel:45880343

Bjart Gjøstein

CFO for hire

Bjart er siviløkonom fra BI med fordypning i regnskap. Han har også noen juss fag fra UIO som skatterett, selskapsrett, bygge- og entrepriserett og arbeidsrett. Bjart har lang fartstid som CFO i mange ulike bransjer (eiendom, entreprenør, elektro, kjemi, sikkerhet, IT) for store og små selskaper, samt konsern strukturer med utland.
På fritida er han er glad i å være i aktivitet med skigåing, fotturer og sykling, fortrinnsvis i den norske fjellheimen.

Tips til verden: Batteriene lades med aktivitet og trening ute i naturen. Det gjør underverker for kropp og sinn.

tel:92849647

Susanne Grure

Regnskapssjef

Susanne har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra BI Bergen. Etter studiene arbeidet hun med support og kundeservice i Visma, noe som vekket interessen for regnskapfaget. Hun jobber nå med profilering for å bli autorisert regnskapsfører. Susanne er glad i å reise og å omgås venner, og liker fart og spenning. Som Rogalending i Oslo har hun lært seg å gå på langrenn, og fullført Vasaloppet.
Tips til verden: Don't spend major time on minor things - tiden jeg sparer på å effektivisere prosesser i Tripletex ønsker jeg å bruke med våre kunder <3

tel:94143880