Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Oslo

Joanna Gertner

Regnskapssjef

Joanna har en mastergrad i Markedsføring og Ledelse, og har i tillegg studert pedagogikk i to år. Hun har jobbet med kontorarbeid og salg før hun fant veien til oss. Hun elsker å reise og oppleve nye deler av verden. Fritiden hjemme går med til musikk og Zumba.

Tips til verden: Ny dag, nye muligheter.

tlf:+4796706976

Tor Håkon Gillebo

Avdelingsleder Oslo

Tor Håkon driver Oslokontoret til Sum og er genuint interessert i sine kunders fagfelt og teknologi. På fritiden elsker han å jobbe og følge med på politikk.

Tomas A. Lønsethagen

Regnskapssjef

Tomas har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen i Trondheim, og en mastergrad i International Business fra Beijing, Kina. Før Tomas ble med på Sum-laget arbeidet han for Direktoratet for Økonomistyring i Trondheim, har nesten to års erfaring fra regnskapsbyrå i Oslo. Tomas trives i en travel hverdag, og har alltid et prosjekt på gang. Fritiden bruker han på et mentorprogram, studier, triatlon og frivillighet. Tomas jobber målrettet mot å bli autorisert regnskapsfører.

Tips til verden: Alle burde ha ett nytt prosjekt hvert år. Ved å prøve nye ting og være litt utenfor egen komfortsone vil livet bli rikere.

tel:45880343

Susanne Grure

Regnskapssjef

Susanne har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra BI Bergen. Etter studiene arbeidet hun med support og kundeservice i Visma, noe som vekket interessen for regnskapfaget. Hun jobber nå med profilering for å bli autorisert regnskapsfører. Susanne er glad i å reise og å omgås venner, og liker fart og spenning. Som Rogalending i Oslo har hun lært seg å gå på langrenn, og fullført Vasaloppet.
Tips til verden: Don't spend major time on minor things - tiden jeg sparer på å effektivisere prosesser i Tripletex ønsker jeg å bruke med våre kunder <3

tel:94143880