Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Stavanger

Åse Marie Botnan

Partner // Senior regnskapssjef

Åse har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og har jobbet 3 år i Storm Capital Management Ltd i London. Hun ble med på Sum-laget i 2014 og ble Partner i 2016. Hun er et arbeidsjern som løser en hver utfordring på strak arm. Åses største (og eneste?) svakhet er Jack, en engelsk Cocker spaniel som elsker Åses fang.

Tips til verden: Bruk solkrem

tel:98058034

Merete Ramsland

Partner // Leder administrasjon

Tekst på hver enkel ansatt her

Fredrik Vikse

Regnskapssjef

Teambio coming soon

Anne Lene Erikstad

Regnskapssjef

Anne Lene har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon, spisset mot samfunnsøkonomi. Hun har tatt en rekke ekstra fag som skatt, juss og regnskap. Hun har erfaring fra både små og mellomstore bedrifter. Fritiden bruker hun aktivt og fyller dagene med både kiting, klatring og fjellturer, og er masse med venner og familie. Hun er også en habil baker.

Tips til verden: Unngå dobbelt arbeid. Gjør ting ``skikkelig`` med en gang.

tel:47637463

Magnus Opsal

Kontormedarbeider

Magnus har en bachelorgrad i Regnskap og Revisjon.

tel:95110535

Eivind Berg Torgersen

Regnskapssjef

Eivind har en mastergrad i økonomi og administrasjon innen anvendt finans fra UIS. I tillegg har han stadig tiltakende erfaring som familiefar. Eivind trives best med et musikkinstrument i hendene, men han kan også ta til takke med en telttur, et staffeli eller et hvilket som helst verktøy av merket Makita så lenge det finnes noe interessant på Storytel.

Tips til verden: You can't spell Skattefunn without FUN

Tel: 40474549

Odd Arne Nordmark

Rådgiver // CFO for hire

Odd Arne har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Agder med spesialisering innenfor finans og økonomisk styring. Tidligere har han jobbet i både små og store bedrifter i privat sektor, samt som rådgiver i Universitetssektoren. Odd Arne er glad i friluftsliv, trening og kiting.

Tips til verden: Øvelse gjør mester

Tel: 47050603

Elisabeth Kaale Svela

Regnskapssjef

Roar Voll

Partner // Daglig leder

Roar er Sivilingeniør (Indøk) og har en bachelorgrad i Entreprenørskap, Markedsføring og Ledelse. Helt siden studiene har han hatt et stort engasjement for gründere. Selv har han vært involvert i flere oppstarter, blant annet Sum som han startet sammen med Leonard i 2010. Roar er både golfentusiast og lydbokfantast.

Tips til verden: Muligens en klisjé, men jeg har lyst til å gjengi følgende sitat fra Desmon Tutu : “Do your little bit of good where you are; it’s those little bits of good that overwhelm the world.”

tel:40825308

Ole Christoffer Olsen

Markedsansvarlig // Regnskapssjef

Ole Christoffer har en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Han står alltid på 100% for sine kunder, og yter den beste service. Ole Christoffer har en imponerende allmennkunnskap, og knuser de fleste i Bezzerwizzer. På golfbanen er målet å holde seg under 20 i handikap, men det er ikke alltid like lett når jobben kaller.

Tips til verden: Doner til Wikipedia

tel:97537438

Endre Bjånes

Senior regnskapssjef

Endre har en bachelorgrad i økonomi og har lenge vært på Sum-laget. På fritiden er han svært opptatt av friluft og bilpleie.

tel:97180252

Silje Ålgård

Senior regnskapssjef

Helt siden Silje ble autorisert i 2009 har hun jobbet i regnskapsbyrå. På fritiden er hun svært kreativ og driver både med søm og sin vinylhobby. Hun liker å lese, være sosial og gå turer med hunden.

Tips til verden: Vær deg selv.

tel:93823814

Lars Vesteraas

Regnskapssjef

Lars har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon ved Universitetet i Stavanger, og var på utveksling til Paisley i Skottland. Deretter flyttet han til Trondheim, og tok sin mastergrad ved NTNU Handelshøyskolen. Lars er idrettsinteressert og tidligere håndballspiller. På vinteren står han på snowboard, og ellers går fritiden til trening, tv-serier og data. Han har alltid en lydbok klar på mobilen.

Tips til verden: Kjøp de oransje gatene i monopol

tel:47871381

Joakim Egeland

Regnskapssjef

Joakim har studert Business & management ved Oxford Brookes University, og en mastergrad i Management fra Lancaster University. Etter studiene ble han boende i England i 2 år hvor han jobbet med nettsalg og markedsføring. På fritiden liker Joakim å være aktiv. Han har tidligere spilt fotball, men nå går det mest i ski, løping og litt squash. Joakim er glad i å se en god film eller tv-serie, lage mat og å være med venner.

Tips til verden: Ha det mest mulig kjekt!

Tel:93698630

Tatiana Lindeberg

Regnskapssjef

Tatiana har en bachelorgrad i Regnskap og Revisjon fra UiS. Rett etter universitetet fikk hun jobb som regnskapsmedarbeider i et regnskapsbyrå, og ble autorisert regnskapsfører i 2015. Hun har bred erfaring med forskjellige oppgaver og kunder. Tatiana er en som alltid prøver å sette seg inn i oppgavene og utfører dem på beste mulige måte. Hun trives godt med både tall og mennesker. Hun elsker å gå på yoga, og liker ellers å tegne når hun finner tid og inspirasjon til det.

Tips til verden: Ta en sjanse når du får en

Tel:96850452

Hanne Julie Tønnessen

Senior regnskapssjef

Hanne er utdannet revisor og jobbet som revisor i KPMG før hun startet i regnskapsførerbransjen. Her har hun vært siden 2005, og trives godt med det. Fritiden brukes til både trening, familie og venner, dans og klarinett.

Tips til verden: Dancing makes you smarter

Tel:47317339

Leonard Chaparian

Partner // CFO

Leonard er utdannet innen Regnskap & Revisjon og har jobbet i denne bransjen i over 20 år. Han har drevet flere selskap og startet SUM sammen med Roar i 2010. Leo er gammel musiker og fra tid til annen koser han seg med musikkproduksjon. Jobben er hobbyen og familien er fritiden.

Tips til verden: Det er viktig å spise mye god mat.

tel:90665540

Ole Marius Hobbelstad

Rådgiver // CFO for hire

Ole Marius har en mastergrad i International Business. Før han begynte hos Sum jobbet han 4 år i Boreal Norge med arbeidsoppgaver innen økonomi, finans, innkjøp og eiendom. Ole Marius er en mann med mange interesser. Golf og grill hele sommerhalvåret, og ski og bål hele vinterhalvåret.

Tips til verden: Assumption is the mother of all fuck ups

tel:48106110

Marija Fosse

Regnskapssjef

Marija har en bachelorgrad i økonomi og industriell ledelse. Hun er opptatt av å kontinuerlig utvikle seg, både faglig og personlig. Hun trives med mye ansvar, og gir seg aldri før en oppgave er utført. På fritiden driver Marija med boksing og kickboksing, og har vært på det Serbiske landslaget i 4 år. Marija er også bokseinstruktør for en gruppe jenter. I tillegg til dette er hun aktiv i flere prosjekter mot vold i familien og barn som lever med seksuelle overgrep.

Tips til verden: DU er modigere enn du vet, sterkere en du tror, og klokere enn du forstår.

Tel: 45426515

Hildegun Edal Norland

Regnskapssjef

Teambio coming soon.

David Anvarov

Regnskapssjef

David har en mastergrad i Økonomi. Han er et ordentlig arbeidsjern som står på 100 % for sine kunder. Når han ikke er på jobb liker han best å tilbringe tid sammen med familien sin, og nyter livet.

Tips til verden: Aldri gi opp.

tel:46241363

Bengt Lura

Rådgiver

Bengt har 5-årig høyskole, med blant annet økonomisk-/administrativ utdanning og praktisk pedagogisk utdanning. Han har mange års erfaring innen forskjellige bransjer. Bengt er faglig sterk og jobber med økonomisk rådgivning, skatt og årsregnskap.
På fritiden er han svært aktiv med både friluftsliv og idretter som svømming, sykling, løping og langrenn. Hvert år deltar han på både Sesilåmi, 3-sjøersløp og Nordsjørittet.

Tips til verden: Prøv en tur på DNT sine hytter. Er også veldig sosialt.

tel:95949081

Lise Beth Grødem

Regnskapssjef

Camilla Rettedal

Regnskapssjef

Camilla har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon. På fritiden er hun sammen med familien, eller ute å spiller volleyball. Hun liker også å strikke stort og smått.

Tips til verden: Poseklemme på barnetacoen 🙂

Tel: 95887430

Marie Grastveit

Partner // Operasjonell leder

Marie har en bachelorgrad i Økonomi og Ledelse fra Handelshøgskolen i Bodø. Hun kom med på Sum-laget i 2013. Livet til Marie er hektisk og kjekt! Hun er ekstra fornøyd når hun rekker en joggetur eller kan ta fram strikketøyet og nyte en kopp kaffe med god venninne.

Tips til verden: Ta en tur til Le Lavandou og nyt det gode liv!

tel:90866173

Maria Gudvangen

Regnskapssjef

Maria har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra Høyskolen i Oslo, og har studert skatterett ved Universitetet i Stavanger. Hun har jobbet med regnskap siden 2009 og virkelig elsker det! Maria kobler best av ute i skog og mark, og musikk er et must. Bøker likeså.

Tips til verden: Det begynner med fest-skratt og ender med restskatt.

tel:95166894

Astrid Karlstrøm

Regnskapssjef

Astrid har allsidig bakgrunn og erfaring fra ulike bransjer. Før hun kom til oss var hun innom både forlags- og reiselivsbransjen. Astrid er ei sporty dame som fikser det meste i en fei. Hun sliter litt under strikkepresset blant kollegene, men hun henger med så godt hun kan. Vi tipper hun fikser dette også!

Tips til verden: Vær deg selv.

tel:97743791

Ole Severin Haarr

Regnskapssjef

Ole Severin er for tiden under utdanning til revisor, og tidligere har han studert teologi. Han er gift og far til to gutter. Ole Severin heier på Viking og Charlton, og er glad i god musikk og god mat.

Tips til verden: Les: Mengele Zoo, Se: The Wire, Lytt: Childish Gambino - Awaken, My Love!

tel:47605244

Karoline Eriksen

Regnskapssjef

Karoline mar en mastergrad i Økonomi og Administrasjon fra Handelshøyskolen ved UiS, med fordypning i økonomisk analyse. Hun har også bodd i Trondheim, Toulouse og vært på utveksling i Paris. Hun har i tillegg en bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap fra NTNU. Karoline liker å være aktiv og sosial på fritiden, og driver med vannpolo og svømming. Hun liker veldig godt å prøve nye ting, og er ikke vanskelig å få med. Hun sier heller ikke nei til dessert.

Tips til verden: Ikke legg ting en ``lur`` plass for at du lettere skal finne det igjen senere.

tel:97147024

Charlotte Isabell Langeland

Senior regnskapssjef

Charlotte har en mastergrad i økonomi og administrasjon, og har i tillegg ekstra fag innen markedsføring og regnskap. Før hun kom til oss var hun økonomiansvarlig i Stavanger Oilers, noe som gjenspeiler seg i hockey-interessen. Hun er også interessert i strikking, slalåm, trening og ridning.

Tips til verden: Fly akrobatfly!

tel:92629794

Sven Fjelde

Kontormedarbeider

Sven har en mastergrad i Globale Studier fra Misjonshøgskolen i Stavanger og har yrkeserfaring fra ulikt organisasjon og administrasjonsarbeid. Hverdagen og fritiden til Sven går for det meste i å være sammen med familien. I tillegg prøver han å få lest noen bøker, kommet seg på noen konserter, samt forsøker å holde seg sånn noenlunde oppdatert på hva som skjer i fotballverden.

Tips til verden: Sjekk ut platene til Tor Konstalij!

Tel:99359025

Johan Aleksander Johansen

Regnskapssjef

Johan Aleksander har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon, og en mastergrad i finans, han har erfaring ifra flere regnskapskontor. Utenom jobben er han interessert i biler, og bruker ellers fritiden på trening og venner.

Tips til verden: Ha en positiv innstilling.

tel:90229515