Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Stavanger

Åse Marie Botnan

Partner/Autorisert regnskapsfører

Åse har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og har jobbet 3 år i Storm Capital Management Ltd i London. Hun ble med på Sum-laget i 2014 og ble Partner i 2016. Hun er et arbeidsjern som løser en hver utfordring på strak arm. Åses største (og eneste?) svakhet er Jack, en engelsk Cocker spaniel som elsker Åses fang.

Tips til verden: Bruk solkrem

tel:98058034

Merete Ramsland

Fagansvarlig/Autorisert regnskapsfører

Tekst på hver enkel ansatt her

Ole Christoffer Olsen

Regnskapssjef

Ole Christoffer har en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Han står alltid på 100% for sine kunder, og yter den beste service. Ole Christoffer har en imponerende allmennkunnskap, og knuser de fleste i Bezzerwizzer. På golfbanen er målet å holde seg under 20 i handikap, men det er ikke alltid like lett når jobben kaller.

Tips til verden: Doner til Wikipedia

tel:97537438

Fredrik Vikse

Regnskapssjef

Teambio coming soon

Anne Lene Erikstad

Autorisert Regnskapsfører

Anne Lene har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon, spisset mot samfunnsøkonomi. Hun har tatt en rekke ekstra fag som skatt, juss og regnskap. Hun har erfaring fra både små og mellomstore bedrifter. Fritiden bruker hun aktivt og fyller dagene med både kiting, klatring og fjellturer, og er masse med venner og familie. Hun er også en habil baker.

Tips til verden: Unngå dobbelt arbeid. Gjør ting ``skikkelig`` med en gang.

tel:47637463

Magnus Opsal

Administrasjon/Regnskapsmedarbeider

Magnus har en bachelorgrad i Regnskap og Revisjon.

tel:95110535

Roar Voll

Co-Founder/Partner/Daglig leder

Roar er Sivilingeniør (Indøk) og har en bachelorgrad i Entreprenørskap, Markedsføring og Ledelse. Helt siden studiene har han hatt et stort engasjement for gründere. Selv har han vært involvert i flere oppstarter, blant annet Sum som han startet sammen med Leonard i 2010. Roar er både golfentusiast og lydbokfantast.

Tips til verden: Muligens en klisjé, men jeg har lyst til å gjengi følgende sitat fra Desmon Tutu : “Do your little bit of good where you are; it’s those little bits of good that overwhelm the world.”

tel:40825308

Ole Marius Hobbelstad

Rådgiver

Ole Marius har en mastergrad i International Business. Før han begynte hos Sum jobbet han 4 år i Boreal Norge med arbeidsoppgaver innen økonomi, finans, innkjøp og eiendom. Ole Marius er en mann med mange interesser. Golf og grill hele sommerhalvåret, og ski og bål hele vinterhalvåret.

Tips til verden: Assumption is the mother of all fuck ups

tel:48106110

Endre Bjånes

Autorisert regnskapsfører

Endre har en bachelorgrad i økonomi og har lenge vært på Sum-laget. På fritiden er han svært opptatt av friluft og bilpleie.

tel:97180252

Lone Wedtfald Sørensen

Administrasjon

Lone er utdannet innen salg, og har jobbet som butikksjef, og med kundeservice og administrasjon. Hun liker å lese, og det går mest i romaner og biografer.

Tips til verden: Det er godt at være dansk i Norge.

tel:94806790

Silje Ålgård

Autorisert regnskapsfører

Helt siden Silje ble autorisert i 2009 har hun jobbet i regnskapsbyrå. På fritiden er hun svært kreativ og driver både med søm og sin vinylhobby. Hun liker å lese, være sosial og gå turer med hunden.

Tips til verden: Vær deg selv.

tel:93823814

Lars Vesteraas

Regnskapssjef

Lars har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon ved Universitetet i Stavanger, og var på utveksling til Paisley i Skottland. Deretter flyttet han til Trondheim, og tok sin mastergrad ved NTNU Handelshøyskolen. Lars er idrettsinteressert og tidligere håndballspiller. På vinteren står han på snowboard, og ellers går fritiden til trening, tv-serier og data. Han har alltid en lydbok klar på mobilen.

Tips til verden: Kjøp de oransje gatene i monopol

tel:47871381

Leonard Chaparian

Co-Founder/CFO/Partner/Autorisert Regnskapsfører

Leonard er utdannet innen Regnskap & Revisjon og har jobbet i denne bransjen i over 20 år. Han har drevet flere selskap og startet SUM sammen med Roar i 2010. Leo er gammel musiker og fra tid til annen koser han seg med musikkproduksjon. Jobben er hobbyen og familien er fritiden.

Tips til verden: Det er viktig å spise mye god mat.

tel:90665540

Marion Korstvedt Asbjørnsen

Autorisert Regnskapsfører

Marion er utdannet revisor og har jobbet som revisor i KPMG. I tillegg til sin jobb som autorisert regnskapsfører hos oss er hun både selvutnevnt hagenisse og treningsidiot på fritiden.

Tips til verden: Smil til en du ikke kjenner i dag!

tel:40636071

Marija Fosse

Regnskapssjef

Teambio coming soon

Hildegun Edal Norland

Autorisert Regnskapsfører

Teambio coming soon.

David Anvarov

Regnskapssjef

David har en mastergrad i Økonomi. Han er et ordentlig arbeidsjern som står på 100 % for sine kunder. Når han ikke er på jobb liker han best å tilbringe tid sammen med familien sin, og nyter livet.

Tips til verden: Aldri gi opp.

tel:46241363

Bengt Lura

Autorisert regnskapsfører/økonom

Bengt har 5-årig høyskole, med blant annet økonomisk-/administrativ utdanning og praktisk pedagogisk utdanning. Han har mange års erfaring innen forskjellige bransjer. Bengt er faglig sterk og jobber med økonomisk rådgivning, skatt og årsregnskap.
På fritiden er han svært aktiv med både friluftsliv og idretter som svømming, sykling, løping og langrenn. Hvert år deltar han på både Sesilåmi, 3-sjøersløp og Nordsjørittet.

Tips til verden: Prøv en tur på DNT sine hytter. Er også veldig sosialt.

tel:95949081

Marie Grastveit

Partner/Avdelingsleder Stavanger

Marie har en bachelorgrad i Økonomi og Ledelse fra Handelshøgskolen i Bodø. Hun kom med på Sum-laget i 2013. Livet til Marie er hektisk og kjekt! Hun er ekstra fornøyd når hun rekker en joggetur eller kan ta fram strikketøyet og nyte en kopp kaffe med god venninne.

Tips til verden: Ta en tur til Le Lavandou og nyt det gode liv!

tel:90866173

Maria Gudvangen

Regnskapssjef

Maria har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra Høyskolen i Oslo, og har studert skatterett ved Universitetet i Stavanger. Hun har jobbet med regnskap siden 2009 og virkelig elsker det! Maria kobler best av ute i skog og mark, og musikk er et must. Bøker likeså.

Tips til verden: Det begynner med fest-skratt og ender med restskatt.

tel:95166894

Astrid Karlstrøm

Administrasjon/Regnskapssjef

Astrid har allsidig bakgrunn og erfaring fra ulike bransjer. Før hun kom til oss var hun innom både forlags- og reiselivsbransjen. Astrid er ei sporty dame som fikser det meste i en fei. Hun sliter litt under strikkepresset blant kollegene, men hun henger med så godt hun kan. Vi tipper hun fikser dette også!

Tips til verden: Vær deg selv.

tel:97743791

Ole Severin Haarr

Student/Regnskapsmedarbeider

Ole Severin er for tiden under utdanning til revisor, og tidligere har han studert teologi. Han er gift og far til to gutter. Ole Severin heier på Viking og Charlton, og er glad i god musikk og god mat.

Tips til verden: Les: Mengele Zoo, Se: The Wire, Lytt: Childish Gambino - Awaken, My Love!

tel:47605244

Karoline Eriksen

Regnskapssjef

Karoline mar en mastergrad i Økonomi og Administrasjon fra Handelshøyskolen ved UiS, med fordypning i økonomisk analyse. Hun har også bodd i Trondheim, Toulouse og vært på utveksling i Paris. Hun har i tillegg en bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap fra NTNU. Karoline liker å være aktiv og sosial på fritiden, og driver med vannpolo og svømming. Hun liker veldig godt å prøve nye ting, og er ikke vanskelig å få med. Hun sier heller ikke nei til dessert.

Tips til verden: Ikke legg ting en ``lur`` plass for at du lettere skal finne det igjen senere.

tel:97147024

Charlotte Isabell Langeland

Autorisert regnskapsfører

Charlotte har en mastergrad i økonomi og administrasjon, og har i tillegg ekstra fag innen markedsføring og regnskap. Før hun kom til oss var hun økonomiansvarlig i Stavanger Oilers, noe som gjenspeiler seg i hockey-interessen. Hun er også interessert i strikking, slalåm, trening og ridning.

Tips til verden: Fly akrobatfly!

tel:92629794