Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Tønsberg

Anette Oshaug

Avdelingsleder Tønsberg /Autorisert regnskapsfører

Anette er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon med profilering i økonomisk analyse og regnskap. Hun har jobbet med regnskap siden 2010 og var med på å starte kontoret i Tønsberg i 2015. Når Anette ikke er på jobb bruker hun tiden med familie, venner og på sine frivillige verv.

Tips til verden: Les kardemommeloven!

Veronica Flom Malvin

Regnskapssjef

Veronica er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskapsledelse, samt to år med reklame, merkebygging og markedsføringsstudier. Hun har lang erfaring fra retail og prosjektregnskap, og hun brenner for nyskapende gjøre- og væremåter. Veronica kommuniserer med glimt i øyet og ønsker å samskape verdi med sine klienter.

Tips til verden: Fart more or else you'll explode c'',)

Thomas Ødegården

Økonomisjef/Autorisert regnskapsfører

Thomas er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon med profilering i regnskap. Han har jobbet med regnskap siden 2016. I Sum har Thomas tatt flere rådgivning- og økonomisjefoppdrag. Fritiden går til TV-serier, fotball og familie.

Tips til verden: Puss tennene to ganger daglig.

Jan Egil Sponnich

Autorisert regnskapsfører/registrert revisor

Jan Egil har 25 års erfaring som regnskapssjef og økonomisjef i små og mellomstore bedrifter. Han er utdannet revisor og autorisert regnskapsfører og har master i bedriftsøkonomisk analyse.

Han brenner for å lage gode relasjoner hvor alle parter får noe igjen for samarbeidet. En givende dag for Jan Egil er når han kan være tilstede for familie, venner, kollegaer og kunder, og bidra til at de får en bedre dag.

Tips til verden: «7 habits of highly effective people» av Stephen R. Cowey

Henriette Høksnes

Autorisert regnskapsfører

Henrette er utdannet Bachelor i Revisjon og har lang fartstid i regnskapsfaget. Hun er faglig dyktig og hjelper deg gjerne med alt innen regnskap og lønn. Fritiden går med til å nyte friheten.

Tips til verden: Ikke tro du er noe, vær noe!

Ida Katrine Askerud

Regnskapsksjef

Ida Katrine er utdannet Bachelor i Regnskap og Revisjon. Hun elsker å gå turer i fjellet, og driver med hesteridning på fritiden. Hun er også glad i hund.

Tips til verden: Bare lukk øynene og tenk på taco.

Johan Aleksander Johansen

Regnskapssjef

Johan Aleksander er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon, og Master i finans, han har erfaring ifra flere regnskapskontor. Utenom jobben er han interessert i biler, og bruker ellers fritiden på trening og venner.

Tips til verden: Ha en positiv innstilling.

Ingvild Bang

Regnskapssjef

Ingvild er utdannet Bachelor fra Høgskolen i Telemark. I tillegg skal hun bygge på med profilering i regnskap ved Universitet i Sørøst-Norge fra høsten 2019. På sommerhalvåret hopper Ingvild daglig i fallskjerm, og litt mer sporadisk på vinterhalvåret.

Tips til verden: Hopp fallskjerm!