Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Tønsberg

Anette Oshaug

Avdelingsleder Tønsberg

Anette har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med profilering i økonomisk analyse og regnskap. Hun har jobbet med regnskap siden 2010 og var med på å starte kontoret i Tønsberg i 2015. Når Anette ikke er på jobb bruker hun tiden med familie, venner og på sine frivillige verv.

Tips til verden: Les kardemommeloven!

tel:91391639

Veronica Flom Malvin

Regnskapssjef

Veronica har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskapsledelse, samt to år med reklame, merkebygging og markedsføringsstudier. Hun har lang erfaring fra retail og prosjektregnskap, og hun brenner for nyskapende gjøre- og væremåter. Veronica kommuniserer med glimt i øyet og ønsker å samskape verdi med sine klienter.

Tips til verden: Fart more or else you'll explode c'',)

tel:93483448

Thomas Ødegården

Rådgiver // CFO for hire

Thomas har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med profilering i regnskap. Han har jobbet med regnskap siden 2016. I Sum har Thomas tatt flere rådgivning- og økonomisjefoppdrag. Fritiden går til TV-serier, fotball og familie.

Tips til verden: Puss tennene to ganger daglig.

tel:41204708

Julie Mohold Lunde

Regnskapssjef

tel: 40017979

Henriette Smittil Høksnes

Regnskapssjef

Henrette har en bachelorgrad i Revisjon og har lang fartstid i regnskapsfaget. Hun er faglig dyktig og hjelper deg gjerne med alt innen regnskap og lønn. Fritiden går med til å nyte friheten.

Tips til verden: Ikke tro du er noe, vær noe!

tel:+4797104906

Aleksander Higgins Solvold

Regnskapssjef

tel: 90746756

Ida Katrine Askerud

Regnskapssjef

Ida Katrine har en bachelor i Regnskap og revisjon, og ble autorisert regnskapsfører i 2020. Hun elsker å gå turer i fjellet, og driver med hesteridning på fritiden. Hun er også glad i hund.

Tips til verden: Bare lukk øynene og tenk på taco.

tel:40552767