Vi søker morgensdagens regnskapsførere

Sum rådgivning og regnskap er et fremoverlent, innovativt og spennende regnskapskontor. Vi tenker utradisjonelt om vår rolle hos kundene og søker derfor etter personer som evner å begeistre kunden ved å gi mer enn det som forventes. For at du skal passe inn hos oss må du ha god forretningsforståelse, yte topp service og selvsagt være en rivende dyktig regnskapsfører. Våre kunder fortjener en regnskapsfører som er tydelig i sin kommunikasjon, og er en flink rådgiver som ønsker å lykkes sammen med dem.

KONTAKT OSS HER
Sum er et fremoverlent, innovativt og spennende regnskapskontor. Vi tenker utradisjonelt om vår rolle hos kundene og søker derfor etter personer som evner å begeistre kunden ved å gi mer enn det som forventes. For at du skal passe inn hos oss må du ha god forretningsforståelse, yte topp service og selvsagt være en rivende dyktig regnskapsfører. Våre kunder fortjener en regnskapsfører som er tydelig i sin kommunikasjon, og er en flink rådgiver som ønsker å lykkes sammen med dem.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Økonomiutdannet
  • Regnskapserfaring, autorisasjon er en fordel

Personlige egenskaper:

  • Fremoverlent og lærevillig
  • Tillitsvekkende vesen med god formidlingsevne
  • God forretningsmessig forståelse
  • Initiativrik, engasjert og genuint interessert i kundens beste.

Er du nyutdannet? Vi hører gjerne fra deg også!

Din arbeidshverdag

Du får ansvar for din egen kundeportefølje og har blant annet arbeidsoppgaver innen rådgivning og økonomistyring, samt bokføring, rapportering og utarbeidelse av årsoppgjør.

Vi tilbyr en spennende og variert arbeidshverdag, som du i stor grad styrer selv. Sammen tar vi gjerne tak i utfordrende caser og jobber alltid for å lykkes sammen med kunden.

Hos Sum er vi opptatt av å skape en god hverdag for våre ansatte. Vi streber etter å være en bedrift som ser sine ansatte, ivaretar hver enkelt og samtidig utfordrer dem slik at hver person har bratt læringskurve – uansett utgangspunkt.

Du finner oss i Oslo, Tønsberg, Stavanger og Bryne. Vi er fleksible på oppstartstidspunkt.

Vi ser frem til å høre fra deg.

KONTAKT