Kontakt oss gjerne

Ring oss direkte

Send oss en epost

Stavanger

Travbaneveien 3
4031 Stavanger

Tønsberg

Åslyveien 15
3170 Sem

Oslo

Nedre Vollgate 9,
0158 Oslo

Se vår produktoversikt

Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Oslo

Joanna Gertner

Regnskapssjef

Joanna har en mastergrad i Markedsføring og Ledelse, og har i tillegg studert pedagogikk i to år. Hun har jobbet med kontorarbeid og salg før hun fant veien til oss. Hun elsker å reise og oppleve nye deler av verden. Fritiden hjemme går med til musikk og Zumba.

Tips til verden: Ny dag, nye muligheter.

tlf:+4796706976

Håkon David Weydahl

Regnskapssjef

tel: 40488622

Tor Håkon Gillebo

Partner // Daglig leder Sum Oslo

Tor Håkon har en bachelorgrad i revisjon fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet med regnskap siden 2006, og har drevet eget regnskapsbyrå tidligere. Tor Håkon driver Oslokontoret til Sum og er genuint interessert i sine kunders fagfelt og teknologi. På fritiden er han med familie og venner. Han interesserer seg for politikk og samfunn, og trives godt med gode amerikanske TV serier på skjermen.

Tips til verden: Ta deg en tur til Key West i Florida, anbefales!

Tel: 98698110

Tomas A. Lønsethagen

Regnskapssjef

Tomas har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen i Trondheim, og en mastergrad i International Business fra Beijing, Kina. Før Tomas ble med på Sum-laget arbeidet han for Direktoratet for Økonomistyring i Trondheim, har nesten to års erfaring fra regnskapsbyrå i Oslo. Tomas trives i en travel hverdag, og har alltid et prosjekt på gang. Fritiden bruker han på et mentorprogram, studier, triatlon og frivillighet. Tomas jobber målrettet mot å bli autorisert regnskapsfører.

Tips til verden: Alle burde ha ett nytt prosjekt hvert år. Ved å prøve nye ting og være litt utenfor egen komfortsone vil livet bli rikere.

tel:45880343

Susanne Grure

Regnskapssjef

Susanne har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra BI Bergen. Etter studiene arbeidet hun med support og kundeservice i Visma, noe som vekket interessen for regnskapfaget. Hun jobber nå med profilering for å bli autorisert regnskapsfører. Susanne er glad i å reise og å omgås venner, og liker fart og spenning. Som Rogalending i Oslo har hun lært seg å gå på langrenn, og fullført Vasaloppet.
Tips til verden: Don't spend major time on minor things - tiden jeg sparer på å effektivisere prosesser i Tripletex ønsker jeg å bruke med våre kunder <3

tel:94143880

Tønsberg

Anette Oshaug

Avdelingsleder Tønsberg

Anette har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med profilering i økonomisk analyse og regnskap. Hun har jobbet med regnskap siden 2010 og var med på å starte kontoret i Tønsberg i 2015. Når Anette ikke er på jobb bruker hun tiden med familie, venner og på sine frivillige verv.

Tips til verden: Les kardemommeloven!

tel:91391639

Veronica Flom Malvin

Regnskapssjef

Veronica har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskapsledelse, samt to år med reklame, merkebygging og markedsføringsstudier. Hun har lang erfaring fra retail og prosjektregnskap, og hun brenner for nyskapende gjøre- og væremåter. Veronica kommuniserer med glimt i øyet og ønsker å samskape verdi med sine klienter.

Tips til verden: Fart more or else you'll explode c'',)

tel:93483448

Thomas Ødegården

Rådgiver // CFO for hire

Thomas har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med profilering i regnskap. Han har jobbet med regnskap siden 2016. I Sum har Thomas tatt flere rådgivning- og økonomisjefoppdrag. Fritiden går til TV-serier, fotball og familie.

Tips til verden: Puss tennene to ganger daglig.

tel:41204708

Julie Mohold Lunde

Regnskapssjef

tel: 40017979

Henriette Smittil Høksnes

Regnskapssjef

Henrette har en bachelorgrad i Revisjon og har lang fartstid i regnskapsfaget. Hun er faglig dyktig og hjelper deg gjerne med alt innen regnskap og lønn. Fritiden går med til å nyte friheten.

Tips til verden: Ikke tro du er noe, vær noe!

tel:+4797104906

Aleksander Higgins Solvold

Regnskapssjef

tel: 90746756

Ida Katrine Askerud

Regnskapssjef

Ida Katrine har en bachelor i Regnskap og revisjon, og ble autorisert regnskapsfører i 2020. Hun elsker å gå turer i fjellet, og driver med hesteridning på fritiden. Hun er også glad i hund.

Tips til verden: Bare lukk øynene og tenk på taco.

tel:40552767

Stavanger

Åse Marie Botnan

Partner // Senior regnskapssjef

Åse har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og har jobbet 3 år i Storm Capital Management Ltd i London. Hun ble med på Sum-laget i 2014 og ble Partner i 2016. Hun er et arbeidsjern som løser en hver utfordring på strak arm. Åses største (og eneste?) svakhet er Jack, en engelsk Cocker spaniel som elsker Åses fang.

Tips til verden: Bruk solkrem

tel:98058034

Merete Ramsland

Partner // Leder administrasjon

Merete har to bachelorgrader, en i sosialt arbeid og en i regnskap og revisjon. Den siste førte henne til Sum i 2012. Hun har mann og to små barn, så fritiden medgår for det meste til dem og venner.

Tips til verden: Den største gleden du kan ha det er å gjøre andre glad

Tel: 93648439

Fredrik Vikse

Regnskapssjef

Teambio coming soon

Anne Lene Erikstad

Regnskapssjef

Anne Lene har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon, spisset mot samfunnsøkonomi. Hun har tatt en rekke ekstra fag som skatt, juss og regnskap. Hun har erfaring fra både små og mellomstore bedrifter. Fritiden bruker hun aktivt og fyller dagene med både kiting, klatring og fjellturer, og er masse med venner og familie. Hun er også en habil baker.

Tips til verden: Unngå dobbelt arbeid. Gjør ting ``skikkelig`` med en gang.

tel:47637463

Magnus Opsal

Administrasjon

Magnus har en bachelorgrad i Regnskap og Revisjon.

tel:95110535

Eivind Berg Torgersen

Regnskapssjef

Eivind har en mastergrad i økonomi og administrasjon innen anvendt finans fra UIS. I tillegg har han stadig tiltakende erfaring som familiefar. Eivind trives best med et musikkinstrument i hendene, men han kan også ta til takke med en telttur, et staffeli eller et hvilket som helst verktøy av merket Makita så lenge det finnes noe interessant på Storytel.

Tips til verden: You can't spell Skattefunn without FUN

Tel: 40474549

Odd Arne Nordmark

Rådgiver // CFO for hire

Odd Arne har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Agder med spesialisering innenfor finans og økonomisk styring. Tidligere har han jobbet i både små og store bedrifter i privat sektor, samt som rådgiver i Universitetssektoren. Odd Arne er glad i friluftsliv, trening og kiting.

Tips til verden: Øvelse gjør mester

Tel: 47050603

Elisabeth Kaale Svela

Regnskapssjef

Elise Tjetland

Senior regnskapssjef

Elise er autorisert regnskapsfører med 10 års erfaring fra regnskapskontor. Mange vil kalle henne for handy woman, og ikke rart er det - Elise har alltid et prosjekt gående og sitter sjelden stille. Hun har også vunnet i kategorien: ``størst sannsynlighet for å overleve på en øde-øy``.

Tips til verden: Lev etter følgende: Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg at jeg kan klare. Stol på magefølelsen og ikke lytt til hode

Tel: 92295458

Hanne Thunheim Østrem

Regnskapssjef

Hanne har jobbet i forskjellige bransjer, og har blant annet fagbrev som frisør. De siste 7 årene har hun jobbet med regnskap, og stortrives med det. Hanne liker å lese en god bok, når anledningen byr seg.

Tips til verden: Det er aldri for sent å sette seg nye mål, og drømme nye drømmer.

Tel: 95993069

Roar Voll

Partner // Daglig leder

Roar er Sivilingeniør (Indøk) og har en bachelorgrad i Entreprenørskap, Markedsføring og Ledelse. Helt siden studiene har han hatt et stort engasjement for gründere. Selv har han vært involvert i flere oppstarter, blant annet Sum som han startet sammen med Leonard i 2010. Roar er både golfentusiast og lydbokfantast.

Tips til verden: Muligens en klisjé, men jeg har lyst til å gjengi følgende sitat fra Desmon Tutu : “Do your little bit of good where you are; it’s those little bits of good that overwhelm the world.”

tel:40825308

Ole Christoffer Olsen

Markedsansvarlig // Regnskapssjef

Ole Christoffer har en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Han står alltid på 100% for sine kunder, og yter den beste service. Ole Christoffer har en imponerende allmennkunnskap, og knuser de fleste i Bezzerwizzer. På golfbanen er målet å holde seg under 20 i handikap, men det er ikke alltid like lett når jobben kaller.

Tips til verden: Doner til Wikipedia

tel:97537438

Endre Bjånes

Senior regnskapssjef

Endre har en bachelorgrad i økonomi og har lenge vært på Sum-laget. På fritiden er han svært opptatt av friluft og bilpleie.

tel:97180252

Silje Ålgård

Senior regnskapssjef

Helt siden Silje ble autorisert i 2009 har hun jobbet i regnskapsbyrå. På fritiden er hun svært kreativ og driver både med søm og sin vinylhobby. Hun liker å lese, være sosial og gå turer med hunden.

Tips til verden: Vær deg selv.

tel:93823814

Lars Vesteraas

Regnskapssjef

Lars har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon ved Universitetet i Stavanger, og var på utveksling til Paisley i Skottland. Deretter flyttet han til Trondheim, og tok sin mastergrad ved NTNU Handelshøyskolen. Lars er idrettsinteressert og tidligere håndballspiller. På vinteren står han på snowboard, og ellers går fritiden til trening, tv-serier og data. Han har alltid en lydbok klar på mobilen.

Tips til verden: Kjøp de oransje gatene i monopol

tel:47871381

Joakim Egeland

Regnskapssjef

Joakim har studert Business & management ved Oxford Brookes University, og har en mastergrad i Management fra Lancaster University. Etter studiene ble han boende i England i 2 år hvor han jobbet med nettsalg og markedsføring. På fritiden liker Joakim å være aktiv. Han har tidligere spilt fotball, men nå går det mest i ski, løping og litt squash. Joakim er glad i å se en god film eller tv-serie, lage mat og å være med venner.

Tips til verden: Ha det mest mulig kjekt!

Tel:93698630

Tatiana Lindeberg

Regnskapssjef

Tatiana har en bachelorgrad i Regnskap og Revisjon fra UiS. Rett etter universitetet fikk hun jobb som regnskapsmedarbeider i et regnskapsbyrå, og ble autorisert regnskapsfører i 2015. Hun har bred erfaring med forskjellige oppgaver og kunder. Tatiana er en som alltid prøver å sette seg inn i oppgavene og utfører dem på beste mulige måte. Hun trives godt med både tall og mennesker. Hun elsker å gå på yoga, og liker ellers å tegne når hun finner tid og inspirasjon til det.

Tips til verden: Ta en sjanse når du får en

Tel:96850452

Hanne Julie Tønnessen

Senior regnskapssjef

Hanne er utdannet revisor og jobbet som revisor i KPMG før hun startet i regnskapsførerbransjen. Her har hun vært siden 2005, og trives godt med det. Fritiden brukes til både trening, familie og venner, dans og klarinett.

Tips til verden: Dancing makes you smarter

Tel:47317339

Susana Godoy Medel

Regnskapssjef

Susana har 7 års erfaring innen regnskap. Hun liker å lese gamle science fiction bøker og å lære seg nye språk.

Tips til verden: Stopp aldri å lære

Tel: 90470244

Else Berit Helgø

Regnskapssjef

Else Berit har en bachelorgrad i Økonomi og Forretningsjus i fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen skatterett, avgiftsrett, selskapsrett, og EØS-rett. Hun har tidligere erfaring som spesialkonsulent hos skatteoppkreveren, og som rådgiver i avdeling `budsjett og analyse` i offentlig sektor. Else Berit har siden 2012 arbeidet som regnskapsfører, og hun trives med en hektisk hverdag og liker å lære nye ting.

Tips til verden: Pant flasker

Tel: 95228902

Leonard Chaparian

Partner // CFO

Leonard er utdannet innen Regnskap & Revisjon og har jobbet i denne bransjen i over 20 år. Han har drevet flere selskap og startet SUM sammen med Roar i 2010. Leo er gammel musiker og fra tid til annen koser han seg med musikkproduksjon. Jobben er hobbyen og familien er fritiden.

Tips til verden: Det er viktig å spise mye god mat.

tel:90665540

Hildegun Edal Norland

Controller

Hildegunn er ei gårdsjente fra Voss. Hun har studert økonomi og administrasjon ved BI Stavanger, og ble autorisert i juni 2012. Hildegunn har jobbet med regnskap siden 2009 og har vært ansatt i Sum siden 2013. Tidligere jobbet hun som regnskapsansvarlig internt i et entreprenørfirma, og med prosjektregnskap. Årene i Sum har gitt henne erfaring med det meste innen regnskap. Livet utenom jobb består helst av familie, ``kånefotball``, jazzersice og renovering av hytte.

Tips til verden: Du skal gjøre hva du vil, men du skal ville det du gjør. Stå på! Men husk å ta deg tid til det som gir DEG glede, selv om det ikke alltid er så ``fornuftig`` 😉

Tel: 95217807

David Anvarov

Regnskapssjef

David har en mastergrad i Økonomi. Han er et ordentlig arbeidsjern som står på 100 % for sine kunder. Når han ikke er på jobb liker han best å tilbringe tid sammen med familien sin, og nyter livet.

Tips til verden: Aldri gi opp.

tel:46241363

Bengt Lura

Rådgiver

Bengt har 5-årig høyskole, med blant annet økonomisk-/administrativ utdanning og praktisk pedagogisk utdanning. Han har mange års erfaring innen forskjellige bransjer. Bengt er faglig sterk og jobber med økonomisk rådgivning, skatt og årsregnskap.
På fritiden er han svært aktiv med både friluftsliv og idretter som svømming, sykling, løping og langrenn. Hvert år deltar han på både Sesilåmi, 3-sjøersløp og Nordsjørittet.

Tips til verden: Prøv en tur på DNT sine hytter. Er også veldig sosialt.

tel:95949081

Lise Beth Grødem Svanteson

Regnskapssjef

Lise Beth har jobbet med regnskap siden 2013. Hun har som mål å bli autorisert regnskapsfører. På fritiden er det hennes mann og to barn som opptar mesteparten av tiden.

Camilla Rettedal

Regnskapssjef

Camilla har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon. På fritiden er hun sammen med familien, eller ute å spiller volleyball. Hun liker også å strikke stort og smått.

Tips til verden: Poseklemme på barnetacoen 🙂

Tel: 95887430

Mari Ask Rasmussen

Regnskapssjef

Mari har jobbet med regnskap i 10 år og har utdanning fra BI Stavanger. Fritiden går med til familie og venner. Med to gutter blir det full fart med mye fotball, og turer i det fri - og ikke minst kvalitetstid på hytten. Når det blir rom for egentid så er Mari raskt ute på en joggetur eller nyter sosialt samvær med gode venninner.

Tips til verden: 🙂

Tel: 91372108

Robert Arnestad Nordstrand

Regnskapssjef

Robert har en bachelorgrad i Økonomi i fra Handelshøyskolen BI. Han har arbeidet med regnskap siden 2011. Fritiden bruker han med familien og venner. Ellers er Robert glad i sport på TV og liker å se en god serie.

Tel: 47458464

Christine Jacobsen

Info kommer

Tel: 408 90 534

Martin Tiller Gjessing

Regnskapssjef

Martin har en mastergrad i Økonomisk Analyse fra UIS, og har tidligere jobbet som avdelingsleder og selger innen byggevarebransjen. På fritiden går han lange turer med hundene sine. Han trives også godt i sofaen med en god bok eller film. Han liker å lage middag med venner, og er en sosial type. Interessene ellers er historie, teknologi og generelle fun facts.

Tips til verden: Smil og vær nysgjerrig!

Tel: 90408392

Marie Grastveit

Partner // Operasjonell leder

Marie har en bachelorgrad i Økonomi og Ledelse fra Handelshøgskolen i Bodø. Hun kom med på Sum-laget i 2013. Livet til Marie er hektisk og kjekt! Hun er ekstra fornøyd når hun rekker en joggetur eller kan ta fram strikketøyet og nyte en kopp kaffe med god venninne.

Tips til verden: Ta en tur til Le Lavandou og nyt det gode liv!

tel:90866173

Maria Gudvangen

Regnskapssjef

Maria har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra Høyskolen i Oslo, og har studert skatterett ved Universitetet i Stavanger. Hun har jobbet med regnskap siden 2009 og virkelig elsker det! Maria kobler best av ute i skog og mark, og musikk er et must. Bøker likeså.

Tips til verden: Det begynner med fest-skratt og ender med restskatt.

tel:95166894

Astrid Karlstrøm

Regnskapssjef

Astrid har allsidig bakgrunn og erfaring fra ulike bransjer. Før hun kom til oss var hun innom både forlags- og reiselivsbransjen. Astrid er ei sporty dame som fikser det meste i en fei. Hun sliter litt under strikkepresset blant kollegene, men hun henger med så godt hun kan. Vi tipper hun fikser dette også!

Tips til verden: Vær deg selv.

tel:97743791

Ole Severin Haarr

Regnskapssjef

Ole Severin er for tiden under utdanning til revisor, og tidligere har han studert teologi. Han er gift og far til to gutter. Ole Severin heier på Viking og Charlton, og er glad i god musikk og god mat.

Tips til verden: Les: Mengele Zoo, Se: The Wire, Lytt: Childish Gambino - Awaken, My Love!

tel:47605244

Karoline Eriksen

Regnskapssjef

Karoline mar en mastergrad i Økonomi og Administrasjon fra Handelshøyskolen ved UiS, med fordypning i økonomisk analyse. Hun har også bodd i Trondheim, Toulouse og vært på utveksling i Paris. Hun har i tillegg en bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap fra NTNU. Karoline liker å være aktiv og sosial på fritiden, og driver med vannpolo og svømming. Hun liker veldig godt å prøve nye ting, og er ikke vanskelig å få med. Hun sier heller ikke nei til dessert.

Tips til verden: Ikke legg ting en ``lur`` plass for at du lettere skal finne det igjen senere.

tel:97147024

Charlotte Isabell Langeland

Senior regnskapssjef

Charlotte har en mastergrad i økonomi og administrasjon, og har i tillegg ekstra fag innen markedsføring og regnskap. Før hun kom til oss var hun økonomiansvarlig i Stavanger Oilers, noe som gjenspeiler seg i hockey-interessen. Hun er også interessert i strikking, slalåm, trening og ridning.

Tips til verden: Fly akrobatfly!

tel:92629794

Sven Fjelde

Administrasjon

Sven har en mastergrad i Globale Studier fra Misjonshøgskolen i Stavanger og har yrkeserfaring fra ulikt organisasjon og administrasjonsarbeid. Hverdagen og fritiden til Sven går for det meste i å være sammen med familien. I tillegg prøver han å få lest noen bøker, kommet seg på noen konserter, samt forsøker å holde seg sånn noenlunde oppdatert på hva som skjer i fotballverden.

Tips til verden: Sjekk ut platene til Tor Konstalij!

Tel:99359025

Johan Aleksander Johansen

Regnskapssjef

Johan Aleksander har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon, og en mastergrad i finans, han har erfaring ifra flere regnskapskontor. Utenom jobben er han interessert i biler, og bruker ellers fritiden på trening og venner.

Tips til verden: Ha en positiv innstilling.

tel:90229515

Kristian Hagen

Regnskapssjef

Kristian har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, med fordypning i regnskap fra BI. Han har noen års erfaring fra regnskap i bilbransjen, før han ble med på Sum-laget. Kristian trives med teknologi og liker å finne de beste løsningene for kundene sine. Han er glad i å være med venner og se en god serie på TV.

Tips til verden: Noise cancelling headset på flyturen

Tel: 41434449