Kontakt oss gjerne

Ring oss direkte

Send oss en epost

Stavanger

Travbaneveien 3
4031 Stavanger

Tønsberg

Åslyveien 15
3170 Sem

Oslo

Bogstadveien 41 A
0366 Oslo

Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Oslo

Joanna Gertner

Regnskapssjef

Joanna er utdannet Master i Markedsføring og Ledelse, og har i tillegg studert pedagogikk i to år. Hun har jobbet med kontorarbeid og salg før hun fant veien til oss. Hun elsker å reise og oppleve nye deler av verden. Fritiden hjemme går med til musikk og Zumba.

Tips til verden: Ny dag, nye muligheter.

Tomas A. Lønsethagen

Regnskapssjef

Tomas er utdannet Bachelor fra Handelshøyskolen i Trondheim, og Master i International Business fra Beijing, Kina. Før Tomas ble med på Sum-laget arbeidet han for Direktoratet for Økonomistyring i Trondheim, har nesten to års erfaring fra regnskapsbyrå i Oslo. Tomas trives i en travel hverdag, og har alltid et prosjekt på gang. Fritiden bruker han på et mentorprogram, studier, triatlon og frivillighet. Tomas jobber målrettet mot å bli autorisert regnskapsfører.

Tips til verden: Alle burde ha ett nytt prosjekt hvert år. Ved å prøve nye ting og være litt utenfor egen komfortsone vil livet bli rikere.

Tor Håkon Gillebo

Avdelingsleder Oslo

Tor Håkon driver Oslokontoret til Sum og er genuint interessert i sine kunders fagfelt og teknologi. På fritiden elsker han å jobbe og følge med på politikk.

Natalia Kassirova

Autorisert regnskapsfører

Natalia er utdannet Master i Regnskap og Revisjon, og har tidligere jobbet som regnskapskonsulent på IRIS. På fritiden driver hun aktivt med tennis og vinner noen turneringer i ny og ne. Hun er svært glad i Japan, og deres kultur, historie og språk.

Tips til verden: Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.

Susanne Grure

Regnskapssjef

Susanne er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra BI Bergen. Etter studiene arbeidet hun med support og kundeservice i Visma, noe som vekket interessen for regnskapfaget. Hun jobber nå med profilering for å bli autorisert regnskapsfører. Susanne er glad i å reise og å omgås venner, og liker fart og spenning. Som Rogalending i Oslo har hun lært seg å gå på lagrenn, og fullført Vasaloppet. Tips til verden: Don't spend major time on minor things - tiden jeg sparer på å effektivisere prosesser i Tripletex ønsker jeg å bruke med våre kunder <3

Tønsberg

Anette Oshaug

Avdelingsleder Tønsberg /Autorisert regnskapsfører

Anette er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon med profilering i økonomisk analyse og regnskap. Hun har jobbet med regnskap siden 2010 og var med på å starte kontoret i Tønsberg i 2015. Når Anette ikke er på jobb bruker hun tiden med familie, venner og på sine frivillige verv.

Tips til verden: Les kardemommeloven!

Veronica Flom Malvin

Regnskapssjef

Veronica er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskapsledelse, samt to år med reklame, merkebygging og markedsføringsstudier. Hun har lang erfaring fra retail og prosjektregnskap, og hun brenner for nyskapende gjøre- og væremåter. Veronica kommuniserer med glimt i øyet og ønsker å samskape verdi med sine klienter.

Tips til verden: Fart more or else you'll explode c'',)

Thomas Ødegården

Økonomisjef/Autorisert regnskapsfører

Thomas er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon med profilering i regnskap. Han har jobbet med regnskap siden 2016. I Sum har Thomas tatt flere rådgivning- og økonomisjefoppdrag. Fritiden går til TV-serier, fotball og familie.

Tips til verden: Puss tennene to ganger daglig.

Jan Egil Sponnich

Autorisert regnskapsfører/registrert revisor

Jan Egil har 25 års erfaring som regnskapssjef og økonomisjef i små og mellomstore bedrifter. Han er utdannet revisor og autorisert regnskapsfører og har master i bedriftsøkonomisk analyse.

Han brenner for å lage gode relasjoner hvor alle parter får noe igjen for samarbeidet. En givende dag for Jan Egil er når han kan være tilstede for familie, venner, kollegaer og kunder, og bidra til at de får en bedre dag.

Tips til verden: «7 habits of highly effective people» av Stephen R. Cowey

Henriette Høksnes

Autorisert regnskapsfører

Henrette er utdannet Bachelor i Revisjon og har lang fartstid i regnskapsfaget. Hun er faglig dyktig og hjelper deg gjerne med alt innen regnskap og lønn. Fritiden går med til å nyte friheten.

Tips til verden: Ikke tro du er noe, vær noe!

Ida Katrine Askerud

Regnskapsksjef

Ida Katrine er utdannet Bachelor i Regnskap og Revisjon. Hun elsker å gå turer i fjellet, og driver med hesteridning på fritiden. Hun er også glad i hund.

Tips til verden: Bare lukk øynene og tenk på taco.

Johan Aleksander Johansen

Regnskapssjef

Johan Aleksander er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon, og Master i finans, han har erfaring ifra flere regnskapskontor. Utenom jobben er han interessert i biler, og bruker ellers fritiden på trening og venner.

Tips til verden: Ha en positiv innstilling.

Ingvild Bang

Regnskapssjef

Ingvild er utdannet Bachelor fra Høgskolen i Telemark. I tillegg skal hun bygge på med profilering i regnskap ved Universitet i Sørøst-Norge fra høsten 2019. På sommerhalvåret hopper Ingvild daglig i fallskjerm, og litt mer sporadisk på vinterhalvåret.

Tips til verden: Hopp fallskjerm!

Stavanger

Åse Marie Botnan

Partner/Autorisert regnskapsfører

Åse er utdannet Bachelor fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og har jobbet 3 år i Storm Capital Management Ltd i London. Hun ble med på Sum-laget i 2014 og ble Partner i 2016. Hun er et arbeidsjern som løser en hver utfordring på strak arm. Åses største (og eneste?) svakhet er seks år gamle Jack, en engelsk Cocker spaniel som elsker Åses fang.

Tips til verden: Bruk solkrem

Merete Ramsland

Fagansvarlig/Autorisert regnskapsfører

Tekst på hver enkel ansatt her

Ole Christoffer Olsen

Regnskapssjef

Ole Christoffer er utdannet Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Han står alltid på 100% for sine kunder, og yter den beste service. Ole Christoffer har en imponerende allmennkunnskap, og knuser de fleste i Bezzerwizzer. På golfbanen er målet å holde seg under 20 i handikap, men det er ikke alltid like lett når jobben kaller.

Tips til verden: Doner til Wikipedia

Fredrik Vikse

Regnskapssjef

Teambio coming soon

Anne Lene Erikstad

Autorisert Regnskapsfører

Anne Lene er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon, spisset mot samfunnsøkonomi. Hun har tatt en rekke ekstra fag som skatt, juss og regnskap. Hun har erfaring fra både små og mellomstore bedrifter. Fritiden bruker hun aktivt og fyller dagene med både kiting, klatring og fjellturer, og er masse med venner og familie. Hun er også en habil baker.

Tips til verden: Unngå dobbelt arbeid. Gjør ting ``skikkelig`` med en gang.

Magnus Opsal

Administrasjon/Regnskapsmedarbeider

Magnus er utdannet Bachelor i Regnskap og Revisjon.

Charlotte Isabell Langeland

Autorisert regnskapsfører

Charlotte er utdannet Master i økonomi og administrasjon, og har i tillegg ekstra fag innen markedsføring og regnskap. Før hun kom til oss var hun økonomiansvarlig i Stavanger Oilers, noe som gjenspeiler seg i hockey-interessen. Hun er også interessert i strikking, slalåm, trening og ridning.

Tips til verden: Fly akrobatfly!

Roar Voll

Co-Founder/Partner/Daglig leder

Roar er Sivilingeniør (Indøk) og Bachelor i Entreprenørskap, Markedsføring og Ledelse. Helt siden studiene har han hatt et stort engasjement for gründere. Selv har han vært involvert i flere oppstarter, blant annet Sum som han startet sammen med Leonard i 2010. Roar er både golfentusiast og lydbokfantast.

Tips til verden: Muligens en klisjé, men jeg har lyst til å gjengi følgende sitat fra Desmon Tutu : “Do your little bit of good where you are; it’s those little bits of good that overwhelm the world.”

Ole Marius Hobbelstad

Rådgiver

Ole Marius er utdannet Master i International Business. Før han begynte hos Sum jobbet han 4 år i Boreal Norge med arbeidsoppgaver innen økonomi, finans, innkjøp og eiendom. Ole Marius er en mann med mange interesser. Golf og grill hele sommerhalvåret, og ski og bål hele vinterhalvåret.

Tips til verden: Assumption is the mother of all fuck ups

Ida Regine Sørås

Autorisert Regnskapsfører

Ida har MBA i økologisk økonomi - et studium som inneholder emner som etikk, sirkulærøkonomi, etisk bankvirksomhet og samspillet mellom økonomi, natur og kultur. Hun har også økonomi og administrasjon fra UiS, en Bachelor i kunsthistorie og utdannet faglærer i forming. Hun har jobbet som regnskapsfører siden 2011, før det jobbet hun som lærer, gallerist og hadde eget foretak innenfor kulturbransjen. På fritiden er familie, venner, bevegelse, hage, kunst og kultur, og ikke minst samfunnsengasjement viktige stikkord.

Tips til verden: Les ``Den hemmelige hagen`` av Frances Hodgson Burnett og se filmene om Mary Poppins.

Endre Bjånes

Autorisert regnskapsfører

Endre er utdannet Bachelor i økonomi og har lenge vært på Sum-laget. På fritiden er han svært opptatt av friluft og bilpleie.

Lone Wedtfald Sørensen

Administrasjon

Lone er utdannet innen salg, og har jobbet som butikksjef, og med kundeservice og administrasjon. Hun liker å lese, og det går mest i romaner og biografer.

Tips til verden: Det er godt at være dansk i Norge.

Silje Ålgård

Autorisert regnskapsfører

Helt siden Silje ble autorisert i 2009 har hun jobbet i regnskapsbyrå. På fritiden er hun svært kreativ og driver både med søm og sin vinylhobby. Hun liker å lese, være sosial og gå turer med hunden.

Tips til verden: Vær deg selv.

Karoline Eriksen

Regnskapssjef

Karoline er utdannet Master i Økonomi og Administrasjon fra Handelshøyskolen ved UiS, med fordypning i økonomisk analyse. Hun har også bodd i Trondheim, Toulouse og vært på utveksling i Paris. Hun har i tillegg en bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap fra NTNU. Karoline liker å være aktiv og sosial på fritiden, og driver med vannpolo og svømming. Hun liker veldig godt å prøve nye ting, og er ikke vanskelig å få med. Hun sier heller ikke nei til dessert.

Tips til verden: Ikke legg ting en ``lur`` plass for at du lettere skal finne det igjen senere.

Leonard Chaparian

Co-Founder/CFO/Partner/Autorisert Regnskapsfører

Leonard er utdannet innen Regnskap & Revisjon og har jobbet i denne bransjen i over 20 år. Han har drevet flere selskap og startet SUM sammen med Roar i 2010. Leo er gammel musiker og fra tid til annen koser han seg med musikkproduksjon. Jobben er hobbyen og familien er fritiden.

Tips til verden: Det er viktig å spise mye god mat.

Marion Korstvedt Asbjørnsen

Autorisert Regnskapsfører

Marion er utdannet revisor og har jobbet som revisor i KPMG. I tillegg til sin jobb som autorisert regnskapsfører hos oss er hun både selvutnevnt hagenisse og treningsidiot på fritiden.

Tips til verden: Smil til en du ikke kjenner i dag!

Marija Fosse

Regnskapssjef

Teambio coming soon

Hildegun Edal Norland

Autorisert Regnskapsfører

Teambio coming soon.

David Anvarov

Regnskapssjef

David er utdannet Master i Økonomi. Han er et ordentlig arbeidsjern som står på 100 % for sine kunder. Når han ikke er på jobb liker han best å tilbringe tid sammen med familien sin, og nyter livet.

Tips til verden: Aldri gi opp.

Bengt Lura

Autorisert regnskapsfører/økonom

Bengt har 5-årig høyskole, med blant annet økonomisk-/administrativ utdanning og praktisk pedagogisk utdanning. Han har mange års erfaring innen forskjellige bransjer. Bengt er faglig sterk og jobber med økonomisk rådgivning, skatt og årsregnskap.
På fritiden er han svært aktiv med både friluftsliv og idretter som svømming, sykling, løping og langrenn. Hvert år deltar han på både Sesilåmi, 3-sjøersløp og Nordsjørittet.

Tips til verden: Prøv en tur på DNT sine hytter. Er også veldig sosialt.

Lars Vesteraas

Regnskapssjef

Lars er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon ved Universitetet i Stavanger, og var på utveksling til Paisley i Skottland. Deretter flyttet han til Trondheim, og tok sin mastergrad ved NTNU Handelshøyskolen. Lars er idrettsinteressert og tidligere håndballspiller. På vinteren står han på snowboard, og ellers går fritiden til trening, tv-serier og data. Han har alltid en lydbok klar på mobilen.

Tips til verden: Kjøp de oransje gatene i monopol

Marie Grastveit

Partner/Avdelingsleder Stavanger

Marie er utdannet Bachelor i Økonomi og Ledelse fra Handelshøgskolen i Bodø. Hun kom med på Sum-laget i 2013. Livet til Marie er hektisk og kjekt! Hun er ekstra fornøyd når hun rekker en joggetur eller kan ta fram strikketøyet og nyte en kopp kaffe med god venninne.

Tips til verden: Ta en tur til Le Lavandou og nyt det gode liv!

Maria Gudvangen

Regnskapssjef

Maria er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Høyskolen i Oslo, og har studert skatterett ved Universitetet i Stavanger. Hun har jobbet med regnskap siden 2009 og virkelig elsker det! Maria kobler best av ute i skog og mark, og musikk er et must. Bøker likeså.

Tips til verden: Det begynner med fest-skratt og ender med restskatt.

Siw Bærheim

Regnskapssjef

Siw er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Universitet i Stavanger. Hun har også et årsstudium i markedsøkonomi, hvor hun var heldig og fikk reise verden rundt. Før hun ble med på Sum-laget jobbet Siw i Visma. Hun er over gjennomsnittet glad i å trene, og er instruktør på Arena treningssenter. Hun liker å reise og er opptatt av å oppleve det autentiske. Siw bor på en gard på Jæren, men er et godt stykke fra budeia.

Tips til verden: Ikke ta deg selv så høytidelig, del flauser, ikke døm, si ja til det ukjente og ha sansene åpne for å oppleve verden.

Hege Mjølsnes Kverneland

Autorisert Regnskapsfører

Hege er utdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra UIA i Kristiansand, og har vært både trainee og autorisert regnskapsfører i Visma Services. Hun har vært i Sum siden 2014. På hjemmebane har Hege det travelt med mann, to barn og en hund. Og ikke nok med det; hun har en rekke frivillige verv både i barnehagen og idrettslaget.

Tips til verden: Drikk nok vann 🙂

Astrid Karlstrøm

Administrasjon/Regnskapssjef

Astrid har allsidig bakgrunn og erfaring fra ulike bransjer. Før hun kom til oss var hun innom både forlags- og reiselivsbransjen. Astrid er ei sporty dame som fikser det meste i en fei. Hun sliter litt under strikkepresset blant kollegene, men hun henger med så godt hun kan. Vi tipper hun fikser dette også!

Tips til verden: Vær deg selv.

Ole Severin Haarr

Student/Regnskapsmedarbeider

Ole Severin er for tiden under utdanning til revisor, og tidligere har han studert teologi. Han er gift og far til to gutter. Ole Severin heier på Viking og Charlton, og er glad i god musikk og god mat.

Tips til verden: Les: Mengele Zoo, Se: The Wire, Lytt: Childish Gambino - Awaken, My Love!

Se vår produktoversikt