Kontakt oss gjerne

Ring oss direkte

Send oss en epost

Stavanger

Travbaneveien 3
4031 Stavanger

Tønsberg

Åslyveien 15
3170 Sem

Oslo

Karl Johans gate 16
0154 Oslo

Bryne

Forum Jæren
Hetlandsgata 9
4344 Bryne

Se vår produktoversikt

Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Oslo

Joanna Gertner

Regnskapssjef

Joanna har en mastergrad i Markedsføring og Ledelse, og har i tillegg studert pedagogikk i to år. Hun har jobbet med kontorarbeid og salg før hun fant veien til oss. Hun elsker å reise og oppleve nye deler av verden. Fritiden hjemme går med til musikk og Zumba.

Tips til verden: Ny dag, nye muligheter.

tlf:+4796706976

Bjart Gjøstein

CFO for hire

Bjart er siviløkonom fra BI med fordypning i regnskap. Han har også noen juss fag fra UIO som skatterett, selskapsrett, bygge- og entrepriserett og arbeidsrett. Bjart har lang fartstid som CFO i mange ulike bransjer (eiendom, entreprenør, elektro, kjemi, sikkerhet, IT) for store og små selskaper, samt konsern strukturer med utland.
På fritida er han er glad i å være i aktivitet med skigåing, fotturer og sykling, fortrinnsvis i den norske fjellheimen.

Tips til verden: Batteriene lades med aktivitet og trening ute i naturen. Det gjør underverker for kropp og sinn.

tel:92849647

Håkon David Weydahl

Regnskapssjef

Håkon har bachelor i økonomi og administrasjon fra NMBU i As med utveksling til Lima, Peru, fullført i 2019. Tidligere jobbet han som regnskapsmedarbeider hos Neumann Bygg i underkant av ett år. Han har lenge vært økonomiansvarlig og kasserer i et ungdomsarbeid.
Håkon er glad i å spille fotball og volleyball og liker også å spille gitar. I tillegg er han aktiv i en husmenighet og er glad i godt selskap. Utover det studerer han på siden for å bli autorisert regnskapsfører.

Tips til verden: Elsk din neste som deg selv.

tel:40488622

Helene Kvam

Student

Helene har tidligere jobbet med administrativt arbeid i Lett-tak systemer AS og som instruktør i en rekke turnforeninger. Hun har vært engasjert i BI sine Karrieredager 2021, som er Nordens største karrierearrangement, og jobbet tett med viktige samarbeidspartnere der.

Helene har en Bachelor i Økonomi og ledelse, og starter på Master of Science in Business med en major i Accounting and Business Control høsten 2021, ved BI Oslo.
På fritiden liker Helene å være i fysisk aktivitet, lage god hjemmelaget mat med venner og familie og gjøre ting som gleder henne!

Tips til verden: Prøv noe nytt, opplev masse og skap gode minner! Tips til feriedestinasjon må være Koh Ngai i Thailand, og reise rundt på småøyer i nærheten. Da kan man oppleve en spennende kultur og skape masse minner. Med meg på turen ville jeg hatt boken ``Tusen strålende soler`` av Khaled Hosseini. En bok alle bør lese!

tel:98820540

Susanne Grure

Regnskapssjef

Susanne har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra BI Bergen. Etter studiene arbeidet hun med support og kundeservice i Visma, noe som vekket interessen for regnskapfaget. Hun jobber nå med profilering for å bli autorisert regnskapsfører. Susanne er glad i å reise og å omgås venner, og liker fart og spenning. Som Rogalending i Oslo har hun lært seg å gå på langrenn, og fullført Vasaloppet.
Tips til verden: Don't spend major time on minor things - tiden jeg sparer på å effektivisere prosesser i Tripletex ønsker jeg å bruke med våre kunder <3

tel:94143880

Cathy Shujuan Jiang

Regnskapssjef

Cathy har en bachelorgrad fra BI i Økonomi og administrasjon med regnskapsutdanning. Hun har god forståelse i regnskapsrelaterte lover og regler, samt kunnskaper i bokføring, årsregnskap inkl. konsernregnskap og skatt. Tidligere jobbet hun som VAT konsulent i et firma som er spesialisert i MVA representasjon for utenlandske foretak. Cathy er glad i å være sosial, gå på tur, stå på ski og trene.

Tips til verden: Aldri gi opp drømmen din. Stå på!

tel:97916732

Svein Dahl

Leder Øst

Svein har økonomiutdannelse fra Økonomisk College i Oslo og University of Colorado, Boulder, USA. Han har lang og variert arbeidserfaring fra finans, varehandel, produksjon, it og regnskapsbransjen. Svein kom til Sum i januar 2021.

Svein er glad i friluftsliv og sport. Favorittaktivitetene er hang gliding, fotball og langrenn.
Glad i gode bøker og musikk, særlig moderne jazz, og sjakk på nettet.

Tips til verden: YNWA

tel:90912384

Tønsberg

Anette Oshaug

Senior regnskapssjef

Anette har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med profilering i økonomisk analyse og regnskap. Hun har jobbet med regnskap siden 2010 og var med på å starte kontoret i Tønsberg i 2015. Når Anette ikke er på jobb bruker hun tiden med familie, venner og på sine frivillige verv.

Tips til verden: Les kardemommeloven!

tel:91391639

Bernt Ausland

Økonomisjef / CFO for hire

Bernt er Siviløkonom fra BI og har arbeidet som CFO for flere industri- og teknologiselskaper de siste 25 år. Han har arbeidet både for store konsern, private mindre eiere, PE selskaper, samt rapportert til Oslo Børs i en periode. Bernt er fullverdig medlem av Sum-familien fra august 2021.

En perfekt helg for Bernt inneholder minst en sykkeltur og en kveld med venner samlet til skravling rundt matbordet. Han er tvers igjennom DNT-fan og krydrer ofte egne naturopplevelser med gode skildringer fra litteraturen. Og han synger!

Tips til verden: Del med en annen!
Gleder dobles, og utfordringer halveres.

tel:99504992

Marianne Olafsen

Økonomisjef

Marianne er autorisert regnskapsfører med bakgrunn fra regnskapsbyrå. Hun har nylig jobbet 6 år som CFO i et mellomstort konsern.

På fritiden liker Marianne godt å trene; jogge, sykle og gjerne en tur i skogen.
Hun har to små barn så hverdagene er hektiske og fine.

Tips til verden:
Det har jeg aldri gjort før så det klarer jeg helt sikkert!

tel:90839377

Henriette Smittil Høksnes

Regnskapssjef

Henrette har en bachelorgrad i Revisjon og har lang fartstid i regnskapsfaget. Hun er faglig dyktig og hjelper deg gjerne med alt innen regnskap og lønn. Fritiden går med til å nyte friheten.

Tips til verden: Ikke tro du er noe, vær noe!

tel:+4797104906

Julie Moholt Lunde

Regnskapssjef

Julie har en bachelorgrad i økonomi og ledelse med spesialisering i regnskap fra 2020 ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har hatt et aktivt arbeidsliv, men ingen direkte erfaring mot regnskap. I helgene er hun aktiv i skog og mark med sine to barn og mann. Det er ikke så mye tid til hobbyer i en ellers travel hverdag, men hun er engasjert i flere verv. Både i fotball, idrettslag og skoler.

Tips til verden: ``Without deviations from the norm, progress is not possible`` - Frank Zappa

tel:40017979

Veronica Flom Malvin

Regnskapssjef

Veronica har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskapsledelse, samt to år med reklame, merkebygging og markedsføringsstudier. Hun har lang erfaring fra retail og prosjektregnskap, og hun brenner for nyskapende gjøre- og væremåter. Veronica kommuniserer med glimt i øyet og ønsker å samskape verdi med sine klienter.

Tips til verden: Fart more or else you'll explode c'',)

tel:93483448

Aleksander Higgins Solvold

Regnskapssjef // Junior økonomisjef

Aleksander er siviløkonom med spesialisering innen finans fra Handelshøyskolen BI i Oslo.
Fritiden hans går stort sett til trening, lage god mat og tilbringe tid med familie og venner.

Tips til verden: ``Don't find fault, find a remedy; anybody can complain.`` - Henry Ford

tel:90746756

Charlotte Haugerud

Regnskapssjef

Charlotte har en bachelorgrad i regnskap og revisjon fra 2016, og har jobbet med regnskap siden. Fritiden hennes består av hest, trening og venner.

Tips til verden: Smil og vær glad!

tel:41358431

Randi Tomasgård

Regnskapssjef

Randi har en bachelorgrad innen økonomi og administrasjon med spesialisering innen regnskap og reiselivsøkonomi. Hun har bakgrunn fra fylkeskommunen som økonomiansvarlig på videregående skole, i tillegg til erfaring fra privat sektor som lønnsansvarlig.

Randi liker å være aktiv ute. Hun er særlig glad i sykling, ski og fjellturer, og hun har en fuglehund som gjerne blir med på tur.

TIps til verden:
«Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving» - Albert Einstein

tel:91709341

Bryne

Endre Bjånes

Senior regnskapssjef

Endre har en bachelorgrad i økonomi og har lenge vært på Sum-laget. På fritiden er han svært opptatt av friluft og bilpleie.

tel:97180252

Kristine Egholm

Regnskapssjef

Kristine er utdannet siviløkonom med spesialisering i strategi og ledelse ved UiS.
Hun har 7 år med erfaring som regnskapsfører og ble autorisert regnskapsfører i 2017.

Mye av Kristines fritid går med til familien, som består av mann og to barn. Hele familien liker å gå ut på tur og gjerne ut på geocaching. Hun har også interesse for engelsk fotball.

Tips til verden: Dersom du sliter med å ta et valg mellom to ting. Kast kron eller mynt. Mens du venter vil du automatisk begynne å tenke på ønsket resultat.

tel:45223806

Karen Laland

Senior regnskapssjef

Karen har en bachelorgrad i regnskap og revisjon og har jobbet på regnskapskontor siden 2012.
Fritiden går med til familie og venner, og så fort sola gløtter fram er hun å finne i hagen.

Tips til verden: Ta sjansen!

tel:90604343

Stavanger

Åse Marie Botnan

Partner // Senior regnskapssjef

Åse har en bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og har jobbet 3 år i Storm Capital Management Ltd i London. Hun ble med på Sum-laget i 2014 og ble Partner i 2016. Hun er et arbeidsjern som løser en hver utfordring på strak arm. Åses største (og eneste?) svakhet er Jack, en engelsk Cocker spaniel som elsker Åses fang.

Tips til verden: Bruk solkrem

tel:98058034

Merete Ramsland

Head of Excellence

Merete har to bachelorgrader, en i sosialt arbeid og en i regnskap og revisjon. Den siste førte henne til Sum i 2012. Hun har mann og to små barn, så fritiden medgår for det meste til dem og venner.

Tips til verden: Den største gleden du kan ha det er å gjøre andre glad

Tel: 93648439

Anne Lene Erikstad

Regnskapssjef

Anne Lene har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon, spisset mot samfunnsøkonomi. Hun har tatt en rekke ekstra fag som skatt, juss og regnskap. Hun har erfaring fra både små og mellomstore bedrifter. Fritiden bruker hun aktivt og fyller dagene med både kiting, klatring og fjellturer, og er masse med venner og familie. Hun er også en habil baker.

Tips til verden: Unngå dobbelt arbeid. Gjør ting ``skikkelig`` med en gang.

tel:47637463

Magnus Opsal

Administrasjon

Magnus har en bachelorgrad i Regnskap og Revisjon.

tel:95110535

Odd Arne Nordmark

Rådgiver // CFO for hire

Odd Arne har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Agder med spesialisering innenfor finans og økonomisk styring. Tidligere har han jobbet i både små og store bedrifter i privat sektor, samt som rådgiver i Universitetssektoren. Odd Arne er glad i friluftsliv, trening og kiting.

Tips til verden: Øvelse gjør mester

Tel: 47050603

Elisabeth Kaale Svela

Regnskapssjef

Elise Tjetland

Senior regnskapssjef

Elise er autorisert regnskapsfører med 10 års erfaring fra regnskapskontor. Mange vil kalle henne for handy woman, og ikke rart er det - Elise har alltid et prosjekt gående og sitter sjelden stille. Hun har også vunnet i kategorien: ``størst sannsynlighet for å overleve på en øde-øy``.

Tips til verden: Lev etter følgende: Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg at jeg kan klare. Stol på magefølelsen og ikke lytt til hode

Tel: 92295458

Hanne Thunheim Østrem

Regnskapssjef

Hanne har jobbet i forskjellige bransjer, og har blant annet fagbrev som frisør. De siste 7 årene har hun jobbet med regnskap, og stortrives med det. Hanne liker å lese en god bok, når anledningen byr seg.

Tips til verden: Det er aldri for sent å sette seg nye mål, og drømme nye drømmer.

Tel: 95993069

Tove Solsbak

Administrasjon

Tove har jobbet i 10 år i oljebransjen hvor hun har hatt ansvar for å sende personell offshore, timeføring m.m. Hun tok ett nettstudie innen lønn- og personal i 2016.
Tro det eller ei, så er Tove en gamer på fritiden, og hun prioriterer familie og venner så ofte hun får anledning til det.

Tips til verden: Det er aldri så vondt at det ikke er godt for noe

Tel: 97655532

June L. Madland

Regnskapssjef

June har tilbrakt de siste 20 årene i samme konsern. Hun har jobbet med regnskap og hatt litt administrative oppgaver i tillegg.

Ved siden av jobb har hun tatt deltidsstudier, og våren 2020 fullførte hun en bachelor i økonomi og administrasjon med regnskapsspesialisering på BI.

Junes hverdag går for det meste i jobb og barn. Hun liker å slappe av med en god serie på tv, gjerne med et strikketøy i fanget. På fritiden liker June å tilbringe tid med familie og gode venner, samt at hun stortrives på fjelltur og er stadig på jakt etter tips til nye fjelltopper å bestige. Har du noen tips til henne?

Tips til verden: Et godt råd: Ikke snakk med hat i munnen.

Tel: 92266561

Paul Magnus Aakre

Regnskapssjef

Paul Magnus har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra UiS i 2007. Han har siden jobbet med regnskap og rapportering i oljeservice, dagligvare- og regnskapsbransjen. Paul Magnus brenner sterkt for excel, og mener alt kan løses med det riktige regnearket.

Paul Magnus sitter sjelden i ro, med mindre det er åpnet en god italiensk rødvin og en spennende serie venter på lerretet. Han er en nysgjerrig type som liker det meste som går rundt, alt fra mekaniske urverk til raske biler. Ellers trives han godt i eller rundt garasjen med bilpleie eller klipping av hekk, men kan også finne på å tegne hus i 3D eller rømme fra virkeligheten med gaming. Aldri halvhjertet.

Tips til verden: Kjøp Tesla!

Tel: 41106100

Roar Voll

Forretningsutvikler // gründer

Roar er Sivilingeniør (Indøk) og har en bachelorgrad i Entreprenørskap, Markedsføring og Ledelse. Helt siden studiene har han hatt et stort engasjement for gründere. Selv har han vært involvert i flere oppstarter, blant annet Sum som han startet sammen med Leonard i 2010. Roar er både golfentusiast og lydbokfantast.

Tips til verden: Muligens en klisjé, men jeg har lyst til å gjengi følgende sitat fra Desmon Tutu : “Do your little bit of good where you are; it’s those little bits of good that overwhelm the world.”

tel:40825308

Ole Christoffer Olsen

Markedsansvarlig

Ole Christoffer har en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Han står alltid på 100% for sine kunder, og yter den beste service. Ole Christoffer har en imponerende allmennkunnskap, og knuser de fleste i Bezzerwizzer. På golfbanen er målet å holde seg under 20 i handikap, men det er ikke alltid like lett når jobben kaller.

Tips til verden: Doner til Wikipedia

tel:97537438

Lars Vesteraas

Regnskapssjef

Lars har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon ved Universitetet i Stavanger, og var på utveksling til Paisley i Skottland. Deretter flyttet han til Trondheim, og tok sin mastergrad ved NTNU Handelshøyskolen. Lars er idrettsinteressert og tidligere håndballspiller. På vinteren står han på snowboard, og ellers går fritiden til trening, tv-serier og data. Han har alltid en lydbok klar på mobilen.

Tips til verden: Kjøp de oransje gatene i monopol

tel:47871381

Joakim Egeland

Regnskapssjef

Joakim har studert Business & management ved Oxford Brookes University, og har en mastergrad i Management fra Lancaster University. Etter studiene ble han boende i England i 2 år hvor han jobbet med nettsalg og markedsføring. På fritiden liker Joakim å være aktiv. Han har tidligere spilt fotball, men nå går det mest i ski, løping og litt squash. Joakim er glad i å se en god film eller tv-serie, lage mat og å være med venner.

Tips til verden: Ha det mest mulig kjekt!

Tel:93698630

Tatiana Lindeberg

Regnskapssjef

Tatiana har en bachelorgrad i Regnskap og Revisjon fra UiS. Rett etter universitetet fikk hun jobb som regnskapsmedarbeider i et regnskapsbyrå, og ble autorisert regnskapsfører i 2015. Hun har bred erfaring med forskjellige oppgaver og kunder. Tatiana er en som alltid prøver å sette seg inn i oppgavene og utfører dem på beste mulige måte. Hun trives godt med både tall og mennesker. Hun elsker å gå på yoga, og liker ellers å tegne når hun finner tid og inspirasjon til det.

Tips til verden: Ta en sjanse når du får en

Tel:96850452

Hanne Julie Tønnessen

Senior regnskapssjef

Hanne er utdannet revisor og jobbet som revisor i KPMG før hun startet i regnskapsførerbransjen. Her har hun vært siden 2005, og trives godt med det. Fritiden brukes til både trening, familie og venner, dans og klarinett.

Tips til verden: Dancing makes you smarter

Tel:47317339

Susana Godoy Medel

Regnskapssjef

Susana har 7 års erfaring innen regnskap. Hun liker å lese gamle science fiction bøker og å lære seg nye språk.

Tips til verden: Stopp aldri å lære

Tel: 90470244

Else Berit Helgø

Regnskapssjef

Else Berit har en bachelorgrad i Økonomi og Forretningsjus i fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innen skatterett, avgiftsrett, selskapsrett, og EØS-rett. Hun har tidligere erfaring som spesialkonsulent hos skatteoppkreveren, og som rådgiver i avdeling `budsjett og analyse` i offentlig sektor. Else Berit har siden 2012 arbeidet som regnskapsfører, og hun trives med en hektisk hverdag og liker å lære nye ting.

Tips til verden: Pant flasker

Tel: 95228902

Olav Mellemstrand

Prosjektutvikler, Innovasjon - Utvikling

Olav er i følge han selv prosjektnørd. Han har jobbet i 12 år med etablering og strukturing av Forsknings- og utviklingsprosjekt for konsern, SMB, Startups og forskningsinstitusjoner. I løpet av karrieren har han jobbet både som en del av virkemiddelapparatet og som selvstendig konsulent.

Olav er utdannet økonom med fordypning i prosjekt og forretningsutvikling.

Som Sandnesgauk (DBS - sykkelens hjemby), har sykkelbygging vært den eneste hobbyen som har overlevd en travel småbarnstilværelse. Valg av sykkel til barn, og bygging av sykkel til barn kan han nok mer enn de fleste om etterhvert:-)

Tips til verden: Jeg er ingen bokleser, og i hvert fall ikke romaner. Jo tjukkere boken er, jo mindre appellerende er den. På tross av dette; en god bok som anbefales selv for rastløse lesere som er glad i spenning/thrillere: Terry Hayes - Pilegrim - En glimrende roman på over 800 sider.

Tel: 90632906

Simen Murvold Stava

Trainee - økonomi og regnskap

Simen har en bachelor i økonomi og administrasjon fra BI Stavanger og en master i økonomisk analyse fra UiS. Han er en veldig aktiv person som har drevet med idrett helt hele livet. Helt frem til nå har han vært aktiv håndballspiller for Sandnes Håndballklubb. Ellers liker han godt å spille frisbeegolf og padel tennis.

Tips til verden: Vi er alltid best sammen!

Tel: 47623609

Dag Eirik Birkeland

Regnskapssjef

Dag Eirik har en bachelor i økonomi og administrasjon fra BI. Han har vært ansatt i ulike roller i Norengros Kjosavik, de siste 5 år i avdeling for innkjøp.

Dag Eirik er småbarnsfar, og det styrer mesteparten av hverdagen. Han liker å spille squash og golf sammen med venner. Å se fotball eller en god serie kommer også høyt på listen.

Tel: 99469230

Leonard Chaparian

Partner // CFO

Leonard er utdannet innen Regnskap & Revisjon og har jobbet i denne bransjen i over 20 år. Han har drevet flere selskap og startet SUM sammen med Roar i 2010. Leo er gammel musiker og fra tid til annen koser han seg med musikkproduksjon. Jobben er hobbyen og familien er fritiden.

Tips til verden: Det er viktig å spise mye god mat.

tel:90665540

David Anvarov

Regnskapssjef

David har en mastergrad i Økonomi. Han er et ordentlig arbeidsjern som står på 100 % for sine kunder. Når han ikke er på jobb liker han best å tilbringe tid sammen med familien sin, og nyter livet.

Tips til verden: Aldri gi opp.

tel:46241363

Bengt Lura

Rådgiver

Bengt har 5-årig høyskole, med blant annet økonomisk-/administrativ utdanning og praktisk pedagogisk utdanning. Han har mange års erfaring innen forskjellige bransjer. Bengt er faglig sterk og jobber med økonomisk rådgivning, skatt og årsregnskap.
På fritiden er han svært aktiv med både friluftsliv og idretter som svømming, sykling, løping og langrenn. Hvert år deltar han på både Sesilåmi, 3-sjøersløp og Nordsjørittet.

Tips til verden: Prøv en tur på DNT sine hytter. Er også veldig sosialt.

tel:95949081

Lise Beth Grødem Svanteson

Regnskapssjef

Lise Beth har jobbet med regnskap siden 2013. Hun har som mål å bli autorisert regnskapsfører. På fritiden er det hennes mann og to barn som opptar mesteparten av tiden.

Camilla Rettedal

Regnskapssjef

Camilla har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon. På fritiden er hun sammen med familien, eller ute å spiller volleyball. Hun liker også å strikke stort og smått.

Tips til verden: Poseklemme på barnetacoen 🙂

Tel: 95887430

Mari Ask Rasmussen

Regnskapssjef

Mari har jobbet med regnskap i 10 år og har utdanning fra BI Stavanger. Fritiden går med til familie og venner. Med to gutter blir det full fart med mye fotball, og turer i det fri - og ikke minst kvalitetstid på hytten. Når det blir rom for egentid så er Mari raskt ute på en joggetur eller nyter sosialt samvær med gode venninner.

Tips til verden: 🙂

Tel: 91372108

Robert Arnestad Nordstrand

Regnskapssjef

Robert har en bachelorgrad i Økonomi i fra Handelshøyskolen BI. Han har arbeidet med regnskap siden 2011. Fritiden bruker han med familien og venner. Ellers er Robert glad i sport på TV og liker å se en god serie.

Tel: 47458464

Martin Tiller Gjessing

Regnskapssjef

Martin har en mastergrad i Økonomisk Analyse fra UIS, og har tidligere jobbet som avdelingsleder og selger innen byggevarebransjen. På fritiden går han lange turer med hundene sine. Han trives også godt i sofaen med en god bok eller film. Han liker å lage middag med venner, og er en sosial type. Interessene ellers er historie, teknologi og generelle fun facts.

Tips til verden: Smil og vær nysgjerrig!

Tel: 90408392

Tore Oftedal

Regnskapssjef

Tore har erfaring hovedsakelig innen bygg og eiendom, men har også ett par år i bar og restaurantbransjen. På fritiden liker han å spille volleyball og golf.

Tel: 94130201

Silje Denise Lea

Student

Silje er utdannet helsefagarbeider og har jobbet i helsesektoren i 12 år. Hun er nå godt i gang med bachelorgrad innen økonomi og administrasjon ved UIS, og jobber deltid i Sum ved siden av studiene.

Silje har travle og innholdsrike dager, og er såkalt ``soccermom`` og student. Hun er alltid på farten, men når hun først får anledning til å koble litt av slår det aldri feil men en god bok, strikketøyet som aldri blir ferdig tidsnok eller en tur opp i heia.

Tips til verden:
Går det ikke bra, så går det over!

Tel: 95799963

Bayan Kassymbekova Nervik

Regnskapssjef

Bayan har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon, og nå studerer ved Handelshøyskolen BI for å bli autorisert regnskapsfører. Hun har jobbet i mange forskjellige bransjer, både internasjonale og nasjonalt, innen regnskap, finans og administrasjon.

Bayan er glad i morgenyoga, tennis, fjellturer og en joggetur i skogen når været er bra. Hun prøver stadig noe nytt som for eksempel dykking eller golf så sant fritiden strekker til.

Tips til verden: Ikke vær redd for å ta risiko etter vurdering! Hold regnskapet og livet i balanse :).

Tel: 40642184

Marie Grastveit

Daglig leder

Marie har en bachelorgrad i Økonomi og Ledelse fra Handelshøgskolen i Bodø. Hun kom med på Sum-laget i 2013. Livet til Marie er hektisk og kjekt! Hun er ekstra fornøyd når hun rekker en joggetur eller kan ta fram strikketøyet og nyte en kopp kaffe med god venninne.

Tips til verden: Ta en tur til Le Lavandou og nyt det gode liv!

tel:90866173

Maria Gudvangen

Regnskapssjef

Maria har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra Høyskolen i Oslo, og har studert skatterett ved Universitetet i Stavanger. Hun har jobbet med regnskap siden 2009 og virkelig elsker det! Maria kobler best av ute i skog og mark, og musikk er et must. Bøker likeså.

Tips til verden: Det begynner med fest-skratt og ender med restskatt.

tel:95166894

Astrid Karlstrøm

Administrasjon

Astrid har allsidig bakgrunn og erfaring fra ulike bransjer. Før hun kom til oss var hun innom både forlags- og reiselivsbransjen. Astrid er ei sporty dame som fikser det meste i en fei. Hun sliter litt under strikkepresset blant kollegene, men hun henger med så godt hun kan. Vi tipper hun fikser dette også!

Tips til verden: Vær deg selv.

tel:97743791

Karoline Eriksen

Regnskapssjef

Karoline mar en mastergrad i Økonomi og Administrasjon fra Handelshøyskolen ved UiS, med fordypning i økonomisk analyse. Hun har også bodd i Trondheim, Toulouse og vært på utveksling i Paris. Hun har i tillegg en bachelorgrad i Bevegelsesvitenskap fra NTNU. Karoline liker å være aktiv og sosial på fritiden, og driver med vannpolo og svømming. Hun liker veldig godt å prøve nye ting, og er ikke vanskelig å få med. Hun sier heller ikke nei til dessert.

Tips til verden: Ikke legg ting en ``lur`` plass for at du lettere skal finne det igjen senere.

tel:97147024

Sven Fjelde

Administrasjon

Sven har en mastergrad i Globale Studier fra Misjonshøgskolen i Stavanger og har yrkeserfaring fra ulikt organisasjon og administrasjonsarbeid. Hverdagen og fritiden til Sven går for det meste i å være sammen med familien. I tillegg prøver han å få lest noen bøker, kommet seg på noen konserter, samt forsøker å holde seg sånn noenlunde oppdatert på hva som skjer i fotballverden.

Tips til verden: Sjekk ut platene til Tor Konstalij!

Tel:99359025

Johan Aleksander Johansen

Regnskapssjef

Johan Aleksander har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon, og en mastergrad i finans, han har erfaring ifra flere regnskapskontor. Utenom jobben er han interessert i biler, og bruker ellers fritiden på trening og venner.

Tips til verden: Ha en positiv innstilling.

tel:90229515

Anita H. Remøy

Regnskapssjef

Anita er siviløkonom med utdannelse fra Universitet i Tromsø og Universitet i Stavanger. Hun har jobbet med regnskap siden 2017.
Fritiden hennes går stort sett med til familie. Hun trives best ute - gjerne på fjellet, i skogen eller på stranden. Trening og aktivitet er en viktig del av hverdagen hennes. Hun liker god mat, fun facts og strikking.

Tips til verden: Følg regler - det er en grunn til at de er der.

Tel: 95861669

Anders Figved Bergesen

Regnskapssjef

Anders har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon med fordypning innenfor profilen regnskapsfører ved Handelshøyskolen OsloMet.

På fritiden liker Anders både å se og spille fotball med kompiser. Han er glad i å trene, går gjerne en god fjelltur med familie og venner og han har nylig fått interesse av å spille frisbeegolf.

Tips til verden:
Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid

Tel: 40492789

Mario Broek

Trainee - økonomi og regnskap

Mario har en bachelor i økonomi og administrasjon med spesialisering innenfor regnskap fra Handelshøyskolen BI. På fritiden er han glad i å gå tur, spille frisbeegolf, stå på ski eller bare se en god film/serie. Han har også en stor interesse for Formel 1.

Tips til verden: Bli født i en rik familie

Tel: 90809886

Borghild Lovise Malmhaug

Senior regnskapssjef

Borghild har studert mye forskjellig, blant annet musikk, biologi, og kultur. Hun har også en bachelor i regnskap og revisjon fra UiS, og er autorisert regnskapsfører. Hun har jobbet på regnskapskontor siden 2014, og har ellers erfaring fra kundesenter, barnehage og sykehjem.

Borghild er glad i dyr og elsker å reise. Hun tar enten en tur med bilen langs fjord og fjell i Norge, eller helst på en tur til savannene i Afrika. Når hun ikke jobber sent eller vasker bilen, finner du henne i sofaen med strikkepinnene, en god serie, gode venner, god mat og vin.

Tips til verden:
Se ikke på vanskelige ting som problemer, men som utfordringer.

Tel: 41458621