Utfordre

og engasjere!

Sum ble etablert i 2010 av Roar Voll og Leonard Chaparian. Kameratene ville utfordre det tradisjonelle tankesettet i bransjen, med et genuint engasjement for å hjelpe andre til å lykkes med sin bedrift.

Oppstarten til i dag

Mens Roar er sivilingeniør med bachelor i entreprenørskap, er Leonard autorisert regnskapsfører med bakgrunn fra revisjon. Begge har gründererfaring, og dette skulle vise seg svært nyttig i etableringen og utviklingen av Sum.  

I dag skriver Sum rundt 50 ansatte, fordelt på kontorer i Oslo, Tønsberg, Stavanger og Bryne.

Fra oppstarten til i dag har det skjedd mye, men en ting er den samme – Roar, Leonard og alle i Sum er mennesker først og fremst, som bryr oss og vil at kundene våre skal lykkes med det de holder på med.

Å gi er den største glede

Sums ønske om at andre skal lykkes stopper ikke blant kundene. Vi har et langvarig samarbeid med Rune og Irene Sæter, som driver barnehjem og dagsenter i Romania. Drømmen er å gi foreldreløse barn i Romania et bedre liv. Siden oppstarten har Sum bidratt med julegaver, donasjoner og aktivt bidratt til bygging av barnehjem og verksted, hvor ungdommene kan få praktisk arbeidserfaring som kan hjelpe de mot lønnet arbeid. Det er virkelig en glede for oss å kunne gi.