Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Oslo

Joanna Gertner

Regnskapssjef

Joanna har en mastergrad i Markedsføring og Ledelse, og har i tillegg studert pedagogikk i to år. Hun har jobbet med kontorarbeid og salg før hun fant veien til oss. Hun elsker å reise og oppleve nye deler av verden. Fritiden hjemme går med til musikk og Zumba.

Tips til verden: Ny dag, nye muligheter.

tlf:+4796706976

Bjart Gjøstein

CFO for hire

Bjart er siviløkonom fra BI med fordypning i regnskap. Han har også noen juss fag fra UIO som skatterett, selskapsrett, bygge- og entrepriserett og arbeidsrett. Bjart har lang fartstid som CFO i mange ulike bransjer (eiendom, entreprenør, elektro, kjemi, sikkerhet, IT) for store og små selskaper, samt konsern strukturer med utland.
På fritida er han er glad i å være i aktivitet med skigåing, fotturer og sykling, fortrinnsvis i den norske fjellheimen.

Tips til verden: Batteriene lades med aktivitet og trening ute i naturen. Det gjør underverker for kropp og sinn.

tel:92849647

Håkon David Weydahl

Regnskapssjef

Håkon har bachelor i økonomi og administrasjon fra NMBU i As med utveksling til Lima, Peru, fullført i 2019. Tidligere jobbet han som regnskapsmedarbeider hos Neumann Bygg i underkant av ett år. Han har lenge vært økonomiansvarlig og kasserer i et ungdomsarbeid.
Håkon er glad i å spille fotball og volleyball og liker også å spille gitar. I tillegg er han aktiv i en husmenighet og er glad i godt selskap. Utover det studerer han på siden for å bli autorisert regnskapsfører.

Tips til verden: Elsk din neste som deg selv.

tel:40488622

Helene Kvam

Student

Helene har tidligere jobbet med administrativt arbeid i Lett-tak systemer AS og som instruktør i en rekke turnforeninger. Hun har vært engasjert i BI sine Karrieredager 2021, som er Nordens største karrierearrangement, og jobbet tett med viktige samarbeidspartnere der.

Helene har en Bachelor i Økonomi og ledelse, og starter på Master of Science in Business med en major i Accounting and Business Control høsten 2021, ved BI Oslo.
På fritiden liker Helene å være i fysisk aktivitet, lage god hjemmelaget mat med venner og familie og gjøre ting som gleder henne!

Tips til verden: Prøv noe nytt, opplev masse og skap gode minner! Tips til feriedestinasjon må være Koh Ngai i Thailand, og reise rundt på småøyer i nærheten. Da kan man oppleve en spennende kultur og skape masse minner. Med meg på turen ville jeg hatt boken ``Tusen strålende soler`` av Khaled Hosseini. En bok alle bør lese!

tel:98820540

Susanne Grure

Regnskapssjef

Susanne har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon fra BI Bergen. Etter studiene arbeidet hun med support og kundeservice i Visma, noe som vekket interessen for regnskapfaget. Hun jobber nå med profilering for å bli autorisert regnskapsfører. Susanne er glad i å reise og å omgås venner, og liker fart og spenning. Som Rogalending i Oslo har hun lært seg å gå på langrenn, og fullført Vasaloppet.
Tips til verden: Don't spend major time on minor things - tiden jeg sparer på å effektivisere prosesser i Tripletex ønsker jeg å bruke med våre kunder <3

tel:94143880

Svein Dahl

Leder Øst

Svein har økonomiutdannelse fra Økonomisk College i Oslo og University of Colorado, Boulder, USA. Han har lang og variert arbeidserfaring fra finans, varehandel, produksjon, it og regnskapsbransjen. Svein kom til Sum i januar 2021.

Svein er glad i friluftsliv og sport. Favorittaktivitetene er hang gliding, fotball og langrenn.
Glad i gode bøker og musikk, særlig moderne jazz, og sjakk på nettet.

Tips til verden: YNWA

tel:90912384