Bjerga Bygg

Vi opplever Sum som en faglig dyktig, effektiv og morsom sparringspartner rundt økonomi og regnskapsforståelse.
- Tor Erland Asdahl, Daglig leder i Bjerga Bygg

Bjerga bygg gikk i 2015 fra papirbaserte systemer

Til hel-digitalisering av timeføring og prosjektregnskap over natten. «Skummelt!» syns vi, men det viste seg å være både tids- og kostnadseffektivt, trygt og moro å møte den skumle fremtiden med Sum som ledsager! Det eneste vi angrer på i dag, er at ikke vi startet med samarbeidet enda tidligere. Vi har fått vesentlig raskere oversikt, mye bedre «papirflyt» og bedre innsikt i eget regnskap. Etter at vi fikk et heldigitalt time- og regnskapsføringssystem er behovet for tradisjonell regnskapsfører redusert til det minimale.

Vi opplever Sum som en faglig dyktig, effektiv og morsom sparringspartner rundt økonomi og regnskapsforståelse. Sum har tilrettelagt digitalisering av den tradisjonelle regnskapsføringen og de er allerede i fremtiden med sine løsninger! At enkelte i Sum freser rundt på en SegWay inne på kontoret syns vi er herlig kledelig! Det passer så godt med vår opplevelse av en fremoverlent, effektiv og humørfylt samarbeidspartner som har begge beina godt plantet i fremtiden allerede i dag!

Made with Hart

Vi har valgt Sum regnskap for de har den kompetansen, tilgjengeligheten, prisen og ikke minst den oppfølgingen vi mener er rett og viktig for våre selskap.

- Alex Hart, Co-founder i MwH

«Drømmepartneren»

Easee startet sin reise i Januar 2018 og Sum har vært med oss helt siden de hjalp oss med etableringen av selskapet.

Å starte en ny bedrift er utrolig krevende og det krever et sylskarpt fokus på kjernevirksomheten. Samarbeidet med Sum har derfor vært helt avgjørende for oss og vi hadde aldri vært der vi er i dag uten deres hjelp og støtte gjennom oppturer og nedturer.

Sum er ikke bare flink på økonomi. De er en solid kompetansepartner som bidrar med gode innspill og støtte på flere områder. Alle i Sum har en genuin interesse for å hjelpe deg og gjøre en god jobb.

Sammen med de flotte menneskene som jobber der har vi klart å utvikle flotte produkter, samtidig som vi har hatt kontroll på lønn, bilag, likviditet, budsjetter, emisjoner og andre viktige ting.

Vi er svært takknemlige for å ha Sum som en av våre beste- og nærmeste samarbeidspartnere i dag.

– Jonas Helmikstøl, Daglig leder

Après

Vi kan ha full fokus på å levere kvalitet til våre kunder, fordi vi vet at Sum tar hånd om alt som angår økonomistyring og rapportering. Økonomisjef-tjenesten anbefales på det varmeste.
- Grete Mari Lødemel, Daglig leder i Après