Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Tønsberg

Anette Oshaug

Senior regnskapssjef

Anette har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med profilering i økonomisk analyse og regnskap. Hun har jobbet med regnskap siden 2010 og var med på å starte kontoret i Tønsberg i 2015. Når Anette ikke er på jobb bruker hun tiden med familie, venner og på sine frivillige verv.

Tips til verden: Les kardemommeloven!

tel:91391639

Bernt Ausland

Økonomisjef / CFO for hire

Bernt er Siviløkonom fra BI og har arbeidet som CFO for flere industri- og teknologiselskaper de siste 25 år. Han har arbeidet både for store konsern, private mindre eiere, PE selskaper, samt rapportert til Oslo Børs i en periode. Bernt er fullverdig medlem av Sum-familien fra august 2021.

En perfekt helg for Bernt inneholder minst en sykkeltur og en kveld med venner samlet til skravling rundt matbordet. Han er tvers igjennom DNT-fan og krydrer ofte egne naturopplevelser med gode skildringer fra litteraturen. Og han synger!

Tips til verden: Del med en annen!
Gleder dobles, og utfordringer halveres.

tel:99504992

Henriette Smittil Høksnes

Senior regnskapssjef

Henrette har en bachelorgrad i Revisjon og har lang fartstid i regnskapsfaget. Hun er faglig dyktig og hjelper deg gjerne med alt innen regnskap og lønn. Fritiden går med til å nyte friheten.

Tips til verden: Ikke tro du er noe, vær noe!

tel:+4797104906

Julie Moholt Lunde

Regnskapssjef

Julie har en bachelorgrad i økonomi og ledelse med spesialisering i regnskap fra 2020 ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har hatt et aktivt arbeidsliv, men ingen direkte erfaring mot regnskap. I helgene er hun aktiv i skog og mark med sine to barn og mann. Det er ikke så mye tid til hobbyer i en ellers travel hverdag, men hun er engasjert i flere verv. Både i fotball, idrettslag og skoler.

Tips til verden: ``Without deviations from the norm, progress is not possible`` - Frank Zappa

tel:40017979

Marianne Olafsen

Økonomisjef

Marianne er autorisert regnskapsfører med bakgrunn fra regnskapsbyrå. Hun har nylig jobbet 6 år som CFO i et mellomstort konsern.

På fritiden liker Marianne godt å trene; jogge, sykle og gjerne en tur i skogen.
Hun har to små barn så hverdagene er hektiske og fine.

Tips til verden:
Det har jeg aldri gjort før så det klarer jeg helt sikkert!

tel:90839377

Charlotte Haugerud

Regnskapssjef

Charlotte har en bachelorgrad i regnskap og revisjon fra 2016, og har jobbet med regnskap siden. Fritiden består av hest, trening og venner.

Tips til verden: Smil og vær glad!

tel:41358431

Randi Tomasgård

Regnskapssjef

Randi har en bachelorgrad innen økonomi og administrasjon med spesialisering innen regnskap og reiselivsøkonomi. Hun har bakgrunn fra fylkeskommunen som økonomiansvarlig på videregående skole, i tillegg til erfaring fra privat sektor som lønnsansvarlig.

Randi liker å være aktiv ute. Hun er særlig glad i sykling, ski og fjellturer, og hun har en fuglehund som gjerne blir med på tur.

TIps til verden:
«Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving» - Albert Einstein

tel:91709341