Hils på Sum

Det er menneskene våre som definerer hvem vi er, og vi mener våre mennesker er verdens beste!

Tønsberg

Anette Oshaug

Avdelingsleder Tønsberg

Anette har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med profilering i økonomisk analyse og regnskap. Hun har jobbet med regnskap siden 2010 og var med på å starte kontoret i Tønsberg i 2015. Når Anette ikke er på jobb bruker hun tiden med familie, venner og på sine frivillige verv.

Tips til verden: Les kardemommeloven!

tel:91391639

Veronica Flom Malvin

Regnskapssjef

Veronica har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med spesialisering innen innovasjon og entreprenørskapsledelse, samt to år med reklame, merkebygging og markedsføringsstudier. Hun har lang erfaring fra retail og prosjektregnskap, og hun brenner for nyskapende gjøre- og væremåter. Veronica kommuniserer med glimt i øyet og ønsker å samskape verdi med sine klienter.

Tips til verden: Fart more or else you'll explode c'',)

tel:93483448

Bernt Ausland

Økonomisjef / CFO for hire

Bernt er Siviløkonom fra BI og har arbeidet som CFO for flere industri- og teknologiselskaper de siste 25 år. Han har arbeidet både for store konsern, private mindre eiere, PE selskaper, samt rapportert til Oslo Børs i en periode. Bernt er fullverdig medlem av Sum-familien fra august 2021.

En perfekt helg for Bernt inneholder minst en sykkeltur og en kveld med venner samlet til skravling rundt matbordet. Han er tvers igjennom DNT-fan og krydrer ofte egne naturopplevelser med gode skildringer fra litteraturen. Og han synger!

Tips til verden: Del med en annen!
Gleder dobles, og utfordringer halveres.

tel:99504992

Thomas Ødegården

Rådgiver // CFO for hire

Thomas har en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon med profilering i regnskap. Han har jobbet med regnskap siden 2016. I Sum har Thomas tatt flere rådgivning- og økonomisjefoppdrag. Fritiden går til TV-serier, fotball og familie.

Tips til verden: Puss tennene to ganger daglig.

tel:41204708

Julie Moholt Lunde

Regnskapssjef

Julie har en bachelorgrad i økonomi og ledelse med spesialisering i regnskap fra 2020 ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har hatt et aktivt arbeidsliv, men ingen direkte erfaring mot regnskap. I helgene er hun aktiv i skog og mark med sine to barn og mann. Det er ikke så mye tid til hobbyer i en ellers travel hverdag, men hun er engasjert i flere verv. Både i fotball, idrettslag og skoler.

Tips til verden: ``Without deviations from the norm, progress is not possible`` - Frank Zappa

tel:40017979

Henriette Smittil Høksnes

Regnskapssjef

Henrette har en bachelorgrad i Revisjon og har lang fartstid i regnskapsfaget. Hun er faglig dyktig og hjelper deg gjerne med alt innen regnskap og lønn. Fritiden går med til å nyte friheten.

Tips til verden: Ikke tro du er noe, vær noe!

tel:+4797104906

Aleksander Higgins Solvold

Regnskapssjef

Aleksander er siviløkonom med spesialisering innen finans fra Handelshøyskolen BI i Oslo.
Fritiden hans går stort sett til trening, lage god mat og tilbringe tid med familie og venner.

Tips til verden: ``Don't find fault, find a remedy; anybody can complain.`` - Henry Ford

tel:90746756

Ida Katrine Askerud

Regnskapssjef // permisjon

Ida Katrine har en bachelor i Regnskap og revisjon, og ble autorisert regnskapsfører i 2020. Hun elsker å gå turer i fjellet, og driver med hesteridning på fritiden. Hun er også glad i hund.

Tips til verden: Bare lukk øynene og tenk på taco.

tel:40552767

Charlotte Haugerud

Regnskapssjef

Charlotte har en bachelorgrad i regnskap og revisjon fra 2016, og har jobbet med regnskap siden. Fritiden består av hest, trening og venner.

Tips til verden: Smil og vær glad!

tel:41358431